reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Każdy sobie poradzi.Jakoś jak się zostaje mamą,o kreatywność baaaaaaaardzo wzrasta.:rofl2:
Ja się na razie żegnam,bo mam cały dzień sama z 3,5 latkiem w wyrku spędzić,więc czas tą kreatywność uruchomić:-D

reklama
U mnie też M zadeklarował że będzie kąpał:tak: Na poczatku chyba będziemy w pokoju więc przewijak w pobliżu, a później albo na pralce, albo w ręcznik i do pokoju, zobaczymy...
Myślę jeszcze nad ręcznikiem, czy kupować te okrycie kąpielowe z kapturkiem czy jakiś normalny większy ręcznik, bo te okrycia to w większości 76x76 i jakieś mi się takie małe wydają.

A ja uważam, że na poczaątku można używać śpiworka, ponieważ dzieciątko małe nie umie się same przykryć. Mi się wydaje, że do 6-9mc można używać śpiworka a może i dłużej.

Co do wanienki to ja właśnie w ikeii kupiłam, stojaczka nie kupiuje, bo po co zagracać mieszkanie, zwsze można deski do prasowania użyć :tak:

ja mam normalna wanienke tez stojaka jak Jula byla mala stawialismy ja na taboretach i teraz tez tak zrobimy albo tak jak nadii wykozystam deske do prasowania:-)
a jesli chodzi o kompiel to mi juz Jula sie zadeklarowala ze dzidziusia bedzie kompac:-D

ja mam normalna wanienke tez stojaka jak Jula byla mala stawialismy ja na taboretach i teraz tez tak zrobimy albo tak jak nadii wykozystam deske do prasowania:-)
a jesli chodzi o kompiel to mi juz Jula sie zadeklarowala ze dzidziusia bedzie kompac:-D
ooo dobry pomysl
mam w kuchni takie dwa taboretki nie za wysokie
w sam raz zeby wanienke na nich postawic :)

na szczescie nienawidze ubran z welny i ogolnie swetrow, wiec mojej dzidzi tez nie bede w takowe ubierac... bluzy z polarku rzadza :-)

reklama
Do góry