reklama
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
U mnie też M zadeklarował że będzie kąpał Na poczatku chyba będziemy w pokoju więc przewijak w pobliżu, a później albo na pralce, albo w ręcznik i do pokoju, zobaczymy...
Myślę jeszcze nad ręcznikiem, czy kupować te okrycie kąpielowe z kapturkiem czy jakiś normalny większy ręcznik, bo te okrycia to w większości 76x76 i jakieś mi się takie małe wydają.
Myślę jeszcze nad ręcznikiem, czy kupować te okrycie kąpielowe z kapturkiem czy jakiś normalny większy ręcznik, bo te okrycia to w większości 76x76 i jakieś mi się takie małe wydają.
sylvii
Fanka BB :)
A ja uważam, że na poczaątku można używać śpiworka, ponieważ dzieciątko małe nie umie się same przykryć. Mi się wydaje, że do 6-9mc można używać śpiworka a może i dłużej.
aniolek20k
ja mam normalna wanienke tez stojaka jak Jula byla mala stawialismy ja na taboretach i teraz tez tak zrobimy albo tak jak nadii wykozystam deske do prasowania:-)
a jesli chodzi o kompiel to mi juz Jula sie zadeklarowala ze dzidziusia bedzie kompac
a jesli chodzi o kompiel to mi juz Jula sie zadeklarowala ze dzidziusia bedzie kompac
ooo dobry pomyslja mam normalna wanienke tez stojaka jak Jula byla mala stawialismy ja na taboretach i teraz tez tak zrobimy albo tak jak nadii wykozystam deske do prasowania:-)
mam w kuchni takie dwa taboretki nie za wysokie
w sam raz zeby wanienke na nich postawic
Witajcie!
z zainteresowaniem czytam ten wątek i postanowiłam się dołączyć.
też będę kwietniową mamą :-)
wklejam link do artykułu w tvn24 - o bardzo niebezpiecznym sweterku z H&M:
Ten sweter może zabić dziecko - Informacje - portal TVN24.pl - 12.01.2009
też jestem na etapie szykowania wyprawki i troszkę się przeraziłam,jak go przeczytałam
z zainteresowaniem czytam ten wątek i postanowiłam się dołączyć.
też będę kwietniową mamą :-)
wklejam link do artykułu w tvn24 - o bardzo niebezpiecznym sweterku z H&M:
Ten sweter może zabić dziecko - Informacje - portal TVN24.pl - 12.01.2009
też jestem na etapie szykowania wyprawki i troszkę się przeraziłam,jak go przeczytałam
reklama
aniolek20k
bluzy z polarku rzadza :-)
zgadzam sie:-)