reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

emulsje do kąpieli (te dolewane do wody) firm Oilatum i Balneum to lekarstwa (!!!) i nie powinny być stosowane na co dzień w pielęgnacji, jeśli skóra dziecka nadmiernie się nie łuszczy... także odpadają a co będzie to jeszcze nie wiem :D
tak jak pisałam wcześniej Oilatum to lek dopóki nie trzeba to po co wyręczać skórę dziecka z naturalnej ochrony - jako lecznicze są świetne ale z tego co wiem nie zalecane przy zdrowej skórze maleństwa...

reklama
jakos mam wrazenie od dluzszego czasu ze jak cos napisze, to jakbym byla przezroczysta..jakbym pisala do siebie :-(
no nic
Nie piszesz do siebie... ja czytam wszystko tylko czasu na odpowiedzi brak bo jesteście wszystkie aktywne ponad normę :D

A co do bodziaków z allegro to niestety tak czasem bywa, że przysyłają towar niezgodny z opisem lub coś ukryją...

Bubasek zgadzam sie z auliya.. cos kwietniowki aktywne sie zrobily i ja zanim cos napisze, to przdemna okazuje sie, ze jeszcze ktos cos napisal, a ja juz tego nie doczytalam:baffled: nio a pozniej niechce pisac posta pod postem:zawstydzona/y:

bubasek no co ty gadasz za glupoty, jak nie ma duzej dziury w tych bodziakach to pewnie ze je zszyj a jak duza to na smietnik i negatyv na allegro.
ja kupuje nowe. kupie po 6 bodziakow itd, bo malenstwo szybko rosnie wiec po co wiecej, a na aukcjach nie chcem tracic nerwow, dojdzie czy nie

nio ja na allegro kupilam z ciuszkow tylko szlafroczek, bo jakos te widziane na zywo bardziej do mnie przemawiaja;-) musze sobie pomacac, poogladac z kazdej strony.. nio i chyba sie boje wlasnie dostac towar niezgodny z opisem, a pozniej tracic nerwy;-)
zreszta inna sprawa, ze ja na allegro tylko ogladam i jak juz cos upoluje to mezus mi zamawia, bo ja tam sie na tym nieznam zabardzo:zawstydzona/y: taki ciemniak sie ze mnie zrobil przez ta ciaze:zawstydzona/y: kurcze czasem to mysle, ze teraz to ja mam refleks jak u malego dziecka, a z kojarzeniem faktow to juz wogule katastrofa:baffled:

bubasek no co ty gadasz za glupoty, jak nie ma duzej dziury w tych bodziakach to pewnie ze je zszyj a jak duza to na smietnik i negatyv na allegro.
ja kupuje nowe. kupie po 6 bodziakow itd, bo malenstwo szybko rosnie wiec po co wiecej, a na aukcjach nie chcem tracic nerwow, dojdzie czy nie
te tez sa nowe - Z METKAMI !
dlatego sie wkur....
ale zszyje dziurke bo nie az taka wielka..
neutrala wystawilam

mi przyszly 2 body
z metkami nowiutkie, jedno EXTRA a drugie z dziura
icon_evil.gif

a wiecie co najlepsze - dziura zaklejona TASMA KLEJACA ! ze niby nie widac bedzie czy jak?
w aukcji nic o dziurze nie wspomniano...
no nic, wystawilam neutralny komentarz za te body z dziura, bo szybko i sprawnie przyszlo, ale tak sie nie robi. Na szczescie nie jest az tak duza i zszyje sama..

Bubasku tak czasami jest, może to zbieg okoliczności, mój K ma firme, która zajmuje się sprzadarzą urządzeń między innymi na allegro i czasami mimo, że sprawdzają towar, nie zauważą jakiejś rysy, zadrapania... W każdym razie może napisz maila, że towar uszkodzony i niech przyśllą Ci nowy...

a juz odpuscilam..
wydziergam sobie te body, neutrala dostali, mam nadzieje ze nie odwdziecza sie negatywem - bo tak tez robia

reklama
Bubasek no to niezle jaja z tymi bodziakami!!!

Ja bym się wściekła, jeszcze taśme nakleili..... co za bezsens. :no:
Ale juz musztarda po obiedzie, zaszyj i nie wnikaj. :happy:

Do góry