reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
zabcia812 nio poki co to sklepu jakiegos upatrzonego nie mam:zawstydzona/y:bylam w moze 2, ale czy one takie fajne to niewiem, bo niemam porownania:zawstydzona/y: mialam w tym tygodniu sie porozgladac, ale jakos mi nie wyszlo to zabardzo:baffled:

My wczoraj kupiliśmy farby do pokoju synusia - jutro wielkie malowanie :) W połowie lutego chcemy zamówić mebelki z baby vox.

Mebelki z baby Vox są słodkie :-) Zresztą ogólnie te meble mi się podobają, moi rodzice z Voxu maja sypialnie i takie tam ....

Ja wlasnie szukam kołyski dla małego, bo jednak to nasze mieszkanko jest malutkie , wiec na początek coś mniejszego by się przydało. :tak:

A więc teraz mam pytanko do doświadczonych mam, albo dziewczyn które kołyskę już kupiły ( bo wiem , że są takie :-)) Jak długo dzidzia może w takiej kołysce spać ????

ja ze wzgledu na to ze wynajmuje chate zostane przy tych meblach co mam. w pokoju dziecka mam duza komode. jest idealna wiec nawwet nie mam po co sie czepiac i tego zmieniac

reklama
Do góry