reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Dziewczynki super te wasze zakupki, widze, że u was jest tak jak u mnie, jak tylko ide na zakupy to nie obejdzie się bez kupienia czegoś dla dzidzi, więc też musiałam sobie wprowadzić jak narazie zakaz chodzenia na zakupy :szok::szok::szok:
ja zakaz wprowadzilam juz dawno
ale jeszcze jest allegro :-D:-D:-D

reklama
ja zakaz wprowadzilam juz dawno
ale jeszcze jest allegro :-D:-D:-D

No tak allegro... ufff
I ja właśnie zamówiłam: łóżeczko, przewijak, kosmetyki, materac, stanik i koszule, klin, osłonke do karmienia na sutki, wkładki laktacyjne, smoczki, butelki, majtki jednorazowe, elektryczna nianie, grzechotki, kocyki, termoopakowanie, odciągacz, rożek, termometr do wody, aspirator, patyczki, husteczki, pampersy, podkłady poporodowe, szczoteczke, przęścieradło na przewijak, nożyczki, podkłady do przewijania iiii wszystko, wydaje mi się, że brakuje już tylko wózka...

No tak allegro... ufff
I ja właśnie zamówiłam: łóżeczko, przewijak, kosmetyki, materac, stanik i koszule, klin, osłonke do karmienia na sutki, wkładki laktacyjne, smoczki, butelki, majtki jednorazowe, elektryczna nianie, grzechotki, kocyki, termoopakowanie, odciągacz, rożek, termometr do wody, aspirator, patyczki, husteczki, pampersy, podkłady poporodowe, szczoteczke, przęścieradło na przewijak, nożyczki, podkłady do przewijania iiii wszystko, wydaje mi się, że brakuje już tylko wózka...

ja mam wózek a całej reszty którą wymieniłaś - nie :-D
tzn smoczki, pampersów troszkę, stanik i podkłady poporodowe mam.
Ależ zaopatrzona jestes, ja pierdziu ;-)

No tak allegro... ufff
Wow:szok:, to się nazywają zakupy....Zazdroszczę.
Ale macie fajnie z tym allegro, taaaaki wybór, tu w uk na ebayu wcale nie jest tak kolorowo:-(, ale myśle wlasnie zeby czesc rzeczy pozamawiac na allegro i wyslac paczką do Anglii.
Moze znacie jakies godne polecenia i niedrogie firmy wysyłkowe?

Znowu zlapalam kompleksy:-) no to ja mam tak (pomijajac ciuszki): monitor oddechu z niania, lozeczko, materacyk, pampresy podklady poporodowe i do przewijania, dla mnie majtasy i te straszne wklady i to by bylo na tyle:-) ale na szczescie wiekszosc moge kupic na iejscu i to niezbyt drogo, niestety czasami jak na allegro dolicze wysylke, to mi wychodzi drozej niz w niektorych sklepach...

Frezja - śliczne te ubranka, spodenki pierwsza klasa :-)

A my dziś postanowisliśmy jakie łóżeczko kupimy iiii chcemy takie, z którego później można zrobić łóżko...

Widzę, że miałyśmy podobny pomysł na łóżeczko :D Ja też wybrałam takie przerabiane na "dorosłe".

nadii1 ja wpadlam w kompleksy wlasnie:zawstydzona/y: kurcze ty to juz gotowa, a my jeszcze w lesie:zawstydzona/y:
mielismy jechac w tym tygodniu na zakupy, ale ja jakos natchnienia nie mam:szok::zawstydzona/y: chyba zaczyna mnie to wszystko poprostu przerazac i zwlekam z tymi zakupami.. boje sie, ze o czyms zapomne, albo cos przeocze:baffled:
nio a ja jeden zakup mam z glowy, bo dostalam wczoraj wanienke dla mlodego wypakowana chusteczkami do pupy, wiec juz to mi odpada:-D hi hi

nadii1 ja wpadlam w kompleksy wlasnie:zawstydzona/y: kurcze ty to juz gotowa, a my jeszcze w lesie:zawstydzona/y:
mielismy jechac w tym tygodniu na zakupy, ale ja jakos natchnienia nie mam:szok::zawstydzona/y: chyba zaczyna mnie to wszystko poprostu przerazac i zwlekam z tymi zakupami.. boje sie, ze o czyms zapomne, albo cos przeocze:baffled:
nio a ja jeden zakup mam z glowy, bo dostalam wczoraj wanienke dla mlodego wypakowana chusteczkami do pupy, wiec juz to mi odpada:-D hi hi

Kochana jeszcze troche czasu jest, więc spokojnie, napewno ze wszystkim się uporacie, ale jeśli mogę coś doradzić, to zrób liste, co trzeba kupić, bo inaczej można się w tym wszystkim zagubić, a z listą raźniej jest ;-)

reklama
nadii1 o tak mysle, ze lista do dobra sprawa:-) tylko ja poki co cierpie na problemy z koncentracja i skleroze, wiec pewnie i na liste zapomne czegos dopisac:-D hi hi

Do góry