reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

i kolejne:tak::tak:

Załączniki

• e72b877efd8d9b1amed.jpg
    e72b877efd8d9b1amed.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 28
  • 521213440.jpg
    521213440.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Frezja ubranka przesłodkie, nadii łóżeczko też eleganckie, ja po moje dopiero w przyszłym tygodniu pojadę, tzn. już kupiłam na allegro, ale do osobówki się nie zmieści, a znajomy z dostawczym autem znajdzie czas w przyszłym tygodniu, także cierpliwie czekam, a i tak łóżeczko mieliśmy kupić w lutym, więc już będzie prawie luty ;-)

Malutka ja mam podobnie, już sama z siebie się śmieje, że lepiej będzie jak nie będę wychodzić z domu, bo jakoś tak zawsze mnie ciągnie do sklepów dla maluchów, albo ciucholandów, dziś to normalnie już samą siebie przeszłam tyle nakupowałam, że sama byłam w szoku, m.in. wiosenny kombiznezon nexta biały, trzy welurkowe kaftaniki, dwa cieplejsze sweterki, dwie podkoszulki, dwie czapeczki, dwa komplety spodenki + podkoszulki - to już na 3-6 mies., A wszystko za 40 zł :szok: a zresztą jak znajdę chwilę to powklejam zdjęcia :-) . Ale jestem zadowolona, chyba najbardziej z tego kombiznezonu, będzie idealny na wyjście ze szpitala.

dziewczyny to wy szalejecie z tymi zakupami :szok: ja narazie prawie nic nie mam:baffled:, teraz jadę do Polski i zobaczę co tam podostaję w prezentach :happy: i mam zamiar po powrocie dopiero uderzyć na synkowe zakupy

Narazie mam tylko pare ciuszków, a to niektóre z nich ( plus krówka) hihi

Załączniki

• CIMG0490.jpg
    CIMG0490.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 33
  • CIMG0491.JPG
    CIMG0491.JPG
    68,6 KB · Wyświetleń: 39
  • CIMG0492.JPG
    CIMG0492.JPG
    59 KB · Wyświetleń: 38
Słodkie te wszystkie ubranka.:-)
No i łóżeczko bardzo praktyczne:tak:
Moje jest standardowe, proste też z szufladą i wyjmowanymi szczebelkami w kolorze takim jak meble w sypialni, pościel też wczoraj dostałam ale narazie wszystko w folii i czeka.

Załączniki

• 05012008862.jpg
    05012008862.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 53
Dziewczynki super te wasze zakupki, widze, że u was jest tak jak u mnie, jak tylko ide na zakupy to nie obejdzie się bez kupienia czegoś dla dzidzi, więc też musiałam sobie wprowadzić jak narazie zakaz chodzenia na zakupy :szok::szok::szok:

Uwielbiam oglądać zdjęcia z waszych zakupów :-) wszystko takie piękne :tak: i ubranka i łóżeczka, wszyściutko :-D:-D

I dzięki że wam się mój frak podoba :-D:-D
W nim synek ze szpitala będzie wychodził bo tak mi się podoba :rofl2:

reklama
ja już sklepy z rzeczami dziecięcymi powinnam omijać wielkim łukiem... bo jak tylko znajdzie się jakiś w pobliżu to nie ma na mnie siły i coś muszę kupić. I nie wiem kiedy te wszystkie rzeczy dzidzia będzie nosić:-)

Ale za jakieś 2 tygodnie jedziemy już na takie ostateczne zakupy czyli po łóżeczko, przewijak, wanienke itd:) . Już się doczekać nie mogę:)

Do góry