reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
ciuszki oczywiscie przeslodkie;-):-) ale trudno mi uwierzyc, ze to juz naprawde ostatnie:-D hi hi ja tez tak mowie zawsze po zakupach, a nastepnym razem znowu cos kupuje i tak wkolko.. ale teraz to juz serio musze przystopowac, bo nie mam gdzie tego trzymac, a poza tym kiedy ten synus zdarzy to wszystko zalozyc:eek:

Dzięki dziewczynki :-)

Nanius jak zdrówko? nic nie piszesz, ty ty nieładna dziewczynka :-D

koga oczywiście że można, na allegro u tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy jak zobaczyłam ten frak :-D to stwierdziłam że wypisz wymaluj dla mojego synka :-D:-D:-D a były jeszcze inne :tak:

malutka_z_krk23 ja już nie wchodzę na allegro na ciuszki, żeby mnie czasem nie kusiło znowu na coś ;-):-D:-D:-D a tak na żywca to nie umiem nic kupić :szok: nic mi w oko nie wpada a na allegro.....:rofl2:

Frezja - śliczne te ubranka, spodenki pierwsza klasa :-)

A my dziś postanowisliśmy jakie łóżeczko kupimy iiii chcemy takie, z którego później można zrobić łóżko, wklejam zdjęcia, kolor chcemy taki jak jest łóżeczko, niestety nie udalo mi się odszukać zdjęcia łóżeczka przerobionego na łóżko w tym koloże, w którym chcemy więc, by tylko pokazać jak to bedzie mniej więcej wygladało wklejam białe... W rzeczywistości łóżeczko wygląda ładniej niż na zdjęciach

Załączniki

• 4411.jpg
    4411.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 1798_max.jpg
    1798_max.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 34
nadii1 nio lozeczko niezle sie prezentuje;-):-) nio i odrazu 2w1;-)
Frezja ja z kolei jak ide na zakupy to zawsze wracam z jakims nowym nabytkiem;-) dlatego postanowilam, ze nie bede juz chodzic do takich sklepow;-):-) hi hi ciekawe ile wytrzymam:sorry: zaniedlugo znowu jedziemy na zakupy i to juz typowo dzidziusiowe:-) trzeba wkoncu zaopatrzyc synusia w te wszystkie rzeczy, bo poki co to ma ubranka, pieluszki i chusteczki do pupy:-D hi hi

Ja też sobie obiecuję, że juz wiecej nie kupię ciuszków ale jakoś nie potrafię sie powstrzymać;-) Oto moje nowe nabytki:tak:

Załączniki

• 515890288.jpg
    515890288.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 516613282.jpg
    516613282.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry