reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
klucha09 nio ja wiem o czym mowisz;-)my dopoki sie nie dowiedzielismy co bedziemy mieli to kupowalismy ciuszki w uniwersalnym kolorze.. nio i teraz mamy pelno zolciutkich bodzikow, pajacykow itd:-) jak wyszlismy z usg i lekarka powiedziala, ze bedzie synus to pojechalismy od razu na zakupki i kupilismy juz typowo meskie koszulki;-)
bluebell bylam ostatnio w carrefurze i widzialam ta kurteczke;-) na zywo jest jeszcze fajniejsza:-) ale sie nie skusilam, bo synus dostal kurtawke na mikolaja od dziadziusia i babci:-) kupilam za to 2 koszulki i bluze i stracilam majatek:szok: za te 3 rzeczy zaplacilam cale 6,5zl bo byly to ostatnie sztuki z tego wzoru i jakas wyprzedaz zrobili.. normalnie to musialabym zaplacic za to niecale 50 zl:-D hi hi

malutka_krk23 wlasnie mialam usg na sprawdzenie plci i mi tylek wystawilo, jezeli 3 lutego nie zrobia mi usg to juz nie bede miala mozliwosci podgladu do samego porodu

klucha09 wiem o czym mowisz i nie dziwie ci sie.. ja tez strasznie chcialam wiedziec, ale nam naszczescie synus pieknie ujawnil swojego cycusia.. jakbym miala tak czekac w nieswiadomosci to tez bylabym niepocieszona:sorry: nio to w takim razie zycze ci, zeby dzidzi na nastepnej wizycie slicznie sie pokazala;-):-)

klucha09 Na początku i tak maleństwo będzie w śpioszkach i pajacykach więc uniwarsalne możez kupić a potem jak już się dowiesz to będzie wir zakupowy :-D sukienkiiiii lub koszule i krawaty :-D:-D

Hejka:)
a do mnie właśnie przyszło łóżeczko materac i pościel. W sobotę zamówiłam w sklepie internetowym mamaija. Myślałam ze to trochę potrwa ale w poniedziałek pani zadzwoniła z potwierdzeniem zamówienia i dzisiaj kurier wszystko przywiózł. Dostałam mnóstwo rożnych gratisów i przesyłka była gratis. Wszystko oczywiście ok. Zakupy były za 800 zł. jak już wszystko ustawie i maż złoży łóżeczko to wstawię zdjęcie. Już nie mogę się doczekać a moja córa tez tylko chodzi i się pyta kiedy ta Zuzia wyjdzie i kiedy będziemy robić dla niej pokoik:) mała siostrzyczka;-) Pokoik w sumie jest świeżo pomalowany (bo niedawno kupiliśmy to mieszkanie i robiliśmy generalny remont) tylko jakieś tam naklejki dokupię :) komoda jest, fotel do karmienia tez będzie, i półeczka nad komoda (trzeba kopić) Jeszcze jakieś lampki z Ikei zakupie i takie tam obrazki ale to później bo teraz wszystką kasę wydałam. :-D
Teraz jest inaczej...
Jak byłam z Marlenką w ciąży to byłam sama bo tatuś (były mąż ) ulotnił się jak byłam w 3 miesiącu ciąży..masakra. Wtedy musiałam na wszystkim oszczędzać i byłam sama z ta radością bo rodzice 100km dalej. Obecnego męża poznałam jak Marlenka miała roczek i tak już został tatusiem. już jesteśmy ze sobą 3 lata a we wrześniu tego roku wzięliśmy ślub.
A wiec dlatego jest inaczej bo mam się z kim cieszyć ciąża i takimi właśnie błahostkami jak urządzanie pokoiku dla dzidzi :)
ale się rozpisałam:szok:

reklama
Caro_Sto konkretnie zaszaleliście z zakupami ;-) koniecznie porób fotki i pochwal się nam :tak:

Wycierpiałaś troszkę ale los się uśmiechnął do Ciebie i córuni i życzę wam wszystkieg dobrego i ogromu miłości :-)

A to moje już na serio ostatnie zakupy ciuszkowe:

dsc07414pj0.jpg
[/URL] [/IMG]

Do góry