reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
tak mnie wkręciłyście tymi zakupami, że właśnie spędziłam godzine przegladając Allegro :) i oczywiście zaraziłam się sweterkiem...no i kupiłam.... będzie czekał na wiekszy brzuch :)
Pozdrowionka!!

o ja...a ja dzis nie wytrzymałam....i kupiłam podkoszuleczke i buciki dla dziecka...ale głupia jestem...wiem,ze nie powinnam....ale to było silniejsze ode mnie :|

Ta bluzeczka jest mniejsza od mojej dłoni...taka słodka,ze szok :D
GlQlkPkITzecFS7VTB.jpg

Ostatnia edycja:
Odnośnie tego łóżeczka radek, co wkleiła sofi.. my mamy bez kołyski i korzytsa drugie dziecko, ale łóżeczko się prawie rozpada.. rozkleiło się czy coś od tego zmieniani poziomów... szuflada to bubel bo niewiele się w niej mieści..
a ta kołyskowa funkcja... hmmm... pamiętam program Superniania, w której dziecko chyba 3lletnie było tak kołysane - od tego można dziecko uzależnić i potem problem.

Ja generalnie łóżeczka Drewexu zatem odradzam.

Tylko, że to nie jest łóżeczko z Drewexu, tylko firmy KLUPŚ :-D
Absolutnie się nie zgadzam. Mam to łóżeczko i wygląda jak nowe, nic mi się nie rozpada, a szuflada jest naprawdę pojemna.
Chyba masz inne łóżeczko? ;-)

Jeśli chodzi o huśtanie - to można blokować kiedy się chce i się nie huśta :-)

Ja wszystko oddalam po Nadii moim kolezankom i juz nie moge sie doczekac nowych zakupow. Czekam tylko az bede znala plec. Natomiast z wozkiem lepiej zaczekac bo w przyszlym roku wyjda nowe modele i kolory. Zastanawiam sie tylko czy jak sie rodzi w kwietniu to potrzebny jest gleboki wozek? Czy moze kupic wygodna spacerowke, dobrze obudowana i rozkladajaca sie do pozycji lezacej?

ja też myslałam o dobrze zabudowanej spacerówie nawet widziałam takie na wiosnę jak mamuski smigają- tym bardziej czeka nas wiosna i lato :)

co sądzicie o tym mamusie z doswiadczeniem?

Co do wózka to ja powiem tak, ze ja urodzilam corke w listopadzie mialam gondole i teraz tez chce miec...
Maluszek potrzebuje miejsca zeby sobie wygodnie lezec, chodz gondole uzywalam 3-4 m-ce ale jak dla mnie bylo warto...

Sweterki sa sliczne...

Podkoszuleczka super ,jaka malutka... ale ejstem za body

reklama
Sofik jako mama z doswiadczeniem powiedz mi, czy maluchy można nosic w nosidełku? a co sądzicie o chustach do noszenia dzieci?

Do góry