reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Ostatnia edycja:
Margaret cuuuudny kombinezonik:-D
M się przeprowadził do dużej wanny chyba ok. 9 miesięcy (kurcze nie pamiętam:zawstydzona/y:) i kupiłam tylko matę antypoślizgową.Żadnych siedzonek,bo brykał po całej wannie,nie dałoby rady go unieruchomić.:cool2:

ja Jule przenioslam do duzej wanny bardzo szybko jeszcze dobrze niesiedziala, potem tez niemoznabylo nadazyc za nia:-) a siedzonko chce kupic bo upilnowac dwojke dzieci w wannie to wyzwanie maluszek zacznie siedziec wsadze go w krzeselko i bedzie sie chlapal ze starsza siostra:-D

witam:-)
ogromny jest teraz wybór tych wszystkich rzeczy ale skąd na to wszytko brać pieniądze... Ja przy Gabrysi miałam zwykła wanienkę i podkładałam pieluszki tetrowe lub ręcznik i dość szybko przeszliśmy do dużej wanny. Nalewałam jej wody i się przemieszczała po całej wannie i była szczęśliwa. Polecam wszystkim basen z takimi dzieciaczkami rewelacyjna sprawa:-) Gabi uwielbia wodę a że tatuś wiecznie w pracy to maja co sobotę te 40 min tylko dla siebie:-) pozdrawiam

Miałam się Was jeszcze zapytać o rozmiar pieluszek tetrowych, bo widziałam że są różne rozmiary i rożek - z wkładem kokosowym, czy bez wkładu?

ja mam pieluszki 60x70 i 80x70 to juz bez roznicy jaki wybierzesz rozmiar sa i kwadratowe 80x80 lub mniejsze.
a rozek to mam jeden z wkladem a dwa bez wkladu, przy Julce rozka uzywałam tylko chyba przez 2dni potem tylko jak mezus ja bral na rece bo bal sie brac niunie bez rozka:-D

reklama
Miałam się Was jeszcze zapytać o rozmiar pieluszek tetrowych, bo widziałam że są różne rozmiary i rożek - z wkładem kokosowym, czy bez wkładu?
Ja kopiłam pieluszki bodajże 60 na 70 ale mam zamiar używać tylko do wycierania podkładania itp. Rożek kupiłam bez wkładu kokosowego, bo se pomyślałam ze taka chwile co będę trzymać maluszka na rękach to mogę go sobie położyć na poduszeczce.
Odnośnie wanienek to ja kupie taką zwyczajną.
I tak się zastanawiam nad kombinezonem. Bo w kwietniu tu będzie gorąco i nie wiem czy jest sens szykować taki kombinezon. Mam kilka sztuk takich cieplejszych śpioszków, dwie sztuki nawet z kapturkiem, to ubiorę maluszka w nie i jak coś to się opatulimy kocykiem :-)

Do góry