reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
Bubasek nio to gratuluje:-) ja tez osatnio wylicytowalam synusiowi szlafroczek z tygryskiem i kubusiem puchatkiem;-) kij, ze jest od 12-18mies, ale mi sie podobal
hi hi a jaka mialam satysfakcje, ze pierwszy raz udalo mi sie wygrac licytacje;-)

Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Wanienkę mam taką zwykłą od przyjaciółki, ma kolor biały to będzie ładnie widać wszystkie brudki ;-), ona była z niej ardzo zadowolona, i miała do niej taką gąbkę, ale ja z gąbki zrezygnwałam bo to siedlisko bakterii, i bedę pieluszki tetrowe podkładać żeby się nie ślizgało :-) a do ikei też mnie czeka wyprawa, ale w weekend, po komodę się wybieramy :-), żeby powoli układać rzeczy bo na razie co kupię to ląduje w kartonie, bo nie mam miejsca.
aniolek20k
Fanka BB :)
ja tez zwykla wanienke posiadam, a jesli chodzi o te lezaczki to niedla mnie poniewaz bedzie trzeba i tak dziecko podniesc i obrocic aby tylek i plecy umuc, ja wole sprawdzone metody dziecko w reke umyc, obrocic umyc i wyciagnac a ja bedzie wieksze takie siedzace to kupie cos takiego OKbaby kąpieli Flipper evolution+TERMOMETR+p.wody (523299182) - Aukcje internetowe Allegro do duzej wanny to z Julka beda sie razem kompac. chociaz mala mowi ze ona bezdie sie z dzidziusiem kompac i tak wiec kto wie moze wczesniej przezucimy szkraba na duza wanne:-)
aniolek20k
to jest fajna rzecz wody mozna duzo nalac maly sie niegibnie, znajomi maja i sa zadowoleni, ale i tak kupie dopiero kolo 5miesiaca dla dzidzi.
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
Spaczyna ja tak jak ty robilam z tymi kartonami;-) tez ukladalam ciuszki do kartonow, ale ostatnio zebralam sily i poukladalam wszystko co sie zmiescilo do komodki, ktora kupilismy dla synusia.. nio niestety nie zmiescilo sie wszystko
juz powiedzialam mezusiowi, ze trzeba bedzie jego ciuchy wyeksmitowac do malego pokoju, zeby dzidziowe rzeczy w jednym miejscu byly
hi hi chyba mu sie ten pomysl zbytnio nie spodobal, ale nie ma wyjscia;-) wkoncu z zona w ciazy sie nie dyskutuje
hi hi

Spaczyna
Malutka, ja też po ostatnich porządkach wygospodarowałam trzy półki i ciuszki tam daje, ale cokolwiek innego- chociażby paka co ostatnio przyszła została oglądnięta i teraz zawartość czeka na swoje miesjce, bo jednak trzy półki to zdecydowanie za mało. Już nie wspomnę o moich rzeczach, bo mąż to niewiele miejsca zajmuje, a moje czasowo nieaktualne ;-)są popakowane w torbie...
Spaczyna
Komoda musi być!!! więc czekam do soboty
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
A ja w końcu wylicytowałam kombinezonik
No i jeszcze taką sukienke za grosze
No i jeszcze taką sukienke za grosze
reklama
aniolek20k
sliczne:-)