reklama
ada1989
Mama Konradka :)
a ja wlasnie wygralam aukcje:-)
BABY BOYS NEXT HAT SCARF & GLOVE SET - SIZE 6-12 MONTHS on eBay (end time 15-Nov-09 22:11:21 GMT)
az prawie cale 3 funty wydalam
BABY BOYS NEXT HAT SCARF & GLOVE SET - SIZE 6-12 MONTHS on eBay (end time 15-Nov-09 22:11:21 GMT)
az prawie cale 3 funty wydalam
Dziewczyny o ile większe kupowałyście kombinezony na swoje dzieci?
Moja nosi teraz 74, 80 i nie wiem jaki rozmiar kombinezonu kupić.
Nosimy na 68, 74 a kombinezon mamy na 80. Jest troche duży ale ok.
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
My w lecie odkupiliśmy kombinezony 2 - jeden 74, drugi 80. A jak narazie mój szkrabik w obu się topi i właśnie kupiłam 68. Mam nadzieję, ze będzie dobry.
My nosimy ubranka juz na 74, ale jeszcze sa odrobine przyduze. A kombinezon mamy na 80. I troszke dzidzia sie w nim topi. Poza tym, rozmiar rozmiarowi nie rowny. Kupilam bodziki na 80, to byly mniejsze duzo od tych na 74.
famme
Początkująca(y)
ja ma 3 kombinezony, jeden jesienny taki ciepły polarkowy na 68 - wychodzi wiekszy, drugi zimowy - tez na 68 - i tez wychodzi wiekszy, i trzeci zimowy na 80 ale widac ze tez wiekszy ;D
Witam,
zblizaja sie swieta i mikolajki, wiec czas prezentow. Co dziewczyny kupujecie dla swoich pociech? Ja sie zastanawiam nad jakas zabawka edukacyjna, ale nie mam zielonego pomyslu co moglabym kupic...:-(
zblizaja sie swieta i mikolajki, wiec czas prezentow. Co dziewczyny kupujecie dla swoich pociech? Ja sie zastanawiam nad jakas zabawka edukacyjna, ale nie mam zielonego pomyslu co moglabym kupic...:-(
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Tez nie mam pomysłu na prezent mikołajkowy nie tylko dla Julci ale i dla starszyzny.... :-(
MaLea - piżamka słodka
Kombinezon kupiłam w rozmiarze 80 we wrzesniu - wtedy konczyliśmy nosić 68. Jeszcze na trochę wystarczy, gorzej z gondolką, ostatnio musiałam odciąć pompon od czapki, bo sie Jula przestała się mieścic
MaLea - piżamka słodka
Kombinezon kupiłam w rozmiarze 80 we wrzesniu - wtedy konczyliśmy nosić 68. Jeszcze na trochę wystarczy, gorzej z gondolką, ostatnio musiałam odciąć pompon od czapki, bo sie Jula przestała się mieścic
reklama
koga
Mama Maksa i Julka
kombinezon mam 80 po starszym synku - jeszcze go nie wyciągałam, ale żyję nadzieją że Julas się w niego zmieści;-)
co do prezentów - problem mam tylko z Julkiem - bo w sumie, najchętniej nic bym mu nie kupiła (ma zabawki po bracie i więcej mu nie potrzeba - a poza tym jestem gorącym przeciwnikiem zasypywania zabwakami) no ale ze względów wychowawczych Julek musi dostać prezent, żeby Maks nie myślał, że tylko on coś dostaje więc wyszukałam taki autobusik wielofukcyjny z teleFonem, zegarem i klockami
no i kupiłam już kolejkę drewnianą (w Biedronce;-) tam czasem mają super zabawki) i chyba dam ją Julkowi, żeby miał coś swojego
moje typy to jeszcze: gra spadające małpki, zdalnie sterowany Zygzak, książeczki oczywiście, puzzle (Maks ostatnio oszalał na ich punkcie i układa już 60 el)
co do prezentów - problem mam tylko z Julkiem - bo w sumie, najchętniej nic bym mu nie kupiła (ma zabawki po bracie i więcej mu nie potrzeba - a poza tym jestem gorącym przeciwnikiem zasypywania zabwakami) no ale ze względów wychowawczych Julek musi dostać prezent, żeby Maks nie myślał, że tylko on coś dostaje więc wyszukałam taki autobusik wielofukcyjny z teleFonem, zegarem i klockami
no i kupiłam już kolejkę drewnianą (w Biedronce;-) tam czasem mają super zabawki) i chyba dam ją Julkowi, żeby miał coś swojego
moje typy to jeszcze: gra spadające małpki, zdalnie sterowany Zygzak, książeczki oczywiście, puzzle (Maks ostatnio oszalał na ich punkcie i układa już 60 el)