reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Dziewczyny o ile większe kupowałyście kombinezony na swoje dzieci?
Moja nosi teraz 74, 80 i nie wiem jaki rozmiar kombinezonu kupić. :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
My w lecie odkupiliśmy kombinezony 2 - jeden 74, drugi 80. A jak narazie mój szkrabik w obu się topi i właśnie kupiłam 68. Mam nadzieję, ze będzie dobry.

My nosimy ubranka juz na 74, ale jeszcze sa odrobine przyduze. A kombinezon mamy na 80. I troszke dzidzia sie w nim topi. Poza tym, rozmiar rozmiarowi nie rowny. Kupilam bodziki na 80, to byly mniejsze duzo od tych na 74.

sprawiliśmy młodemu takie piżamki z tesco:
beztytuukh.jpg

kubuś i tygrysek - zwłaszcza w tygryskowej się zakochałam ;-) kosztowały 18.20 każda - nie wiem więc skąd te 26 zł w gazetce :-)

Witam,
zblizaja sie swieta i mikolajki, wiec czas prezentow. Co dziewczyny kupujecie dla swoich pociech? Ja sie zastanawiam nad jakas zabawka edukacyjna, ale nie mam zielonego pomyslu co moglabym kupic...:-(

Tez nie mam pomysłu na prezent mikołajkowy nie tylko dla Julci ale i dla starszyzny.... :-(

MaLea - piżamka słodka

Kombinezon kupiłam w rozmiarze 80 we wrzesniu - wtedy konczyliśmy nosić 68. Jeszcze na trochę wystarczy, gorzej z gondolką, ostatnio musiałam odciąć pompon od czapki, bo sie Jula przestała się mieścic :rofl2::laugh2:

reklama
kombinezon mam 80 po starszym synku - jeszcze go nie wyciągałam, ale żyję nadzieją że Julas się w niego zmieści;-)

co do prezentów - problem mam tylko z Julkiem - bo w sumie, najchętniej nic bym mu nie kupiła :zawstydzona/y:(ma zabawki po bracie i więcej mu nie potrzeba - a poza tym jestem gorącym przeciwnikiem zasypywania zabwakami) no ale ze względów wychowawczych Julek musi dostać prezent, żeby Maks nie myślał, że tylko on coś dostaje:-p więc wyszukałam taki autobusik wielofukcyjny z teleFonem, zegarem i klockami:tak:
no i kupiłam już kolejkę drewnianą (w Biedronce;-) tam czasem mają super zabawki) i chyba dam ją Julkowi, żeby miał coś swojego
moje typy to jeszcze: gra spadające małpki, zdalnie sterowany Zygzak, książeczki oczywiście, puzzle (Maks ostatnio oszalał na ich punkcie i układa już 60 el:shocked2:)

Do góry