jeśli to była odpowiedź na moje pytanie to ja się o krzesełka do kąpieli pytałam... do karmienia mam już upatrzone...hej,my mamy taki i jest świetyny,drogi ale warty tej ceny!!!Nowe Krzesełko Stokke Tripp trapp Gwarancja (826226233) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Agado
Mamusia Mateuszka :)
auliya na zamkniętym na fotkach MaLea wkleiła zdjecie Szymusia w takim krzesełku SMOBY Interaktywne krzesełko do kąpieli żabka (798190634) - Aukcje internetowe Allegro, pisała, ze jest bardzo zadowolona
Ech a ja nawet zdjęć ostatnio nie oglądałam zaraz się jej podpytam dziękuję
-------------------------------------------------------------------------------------
chciałam proste krzesełko bez zabawek no to poszłam za radą dziewczyn i spróbowałam kąpieli bez krzesełka... fantastycznie nam idzie
-------------------------------------------------------------------------------------
chciałam proste krzesełko bez zabawek no to poszłam za radą dziewczyn i spróbowałam kąpieli bez krzesełka... fantastycznie nam idzie
Ostatnia edycja:
szczesliwa
Fanka BB :)
widzisz! nie było tak zle :-) my od początku sie z córą kąpiemy mała zadowolona bo lubi wode, i tulaski z rodzicami:-)
Ma_Dunia
Ja też mam krzesełko do kąpieli tylko bez tych wszystkich bajerów.
Po trzech dniach Julian bardzo je polubił, bo duża wanna na początku mocno go onieśmielała i musiał kąpać się z nami. Teraz najpierw myję go na leżąco, a potem do krzesełka i może bawić się rybkami i kaczchami. A ja w tym czasem mogę umyć zęby. ;-)
Po trzech dniach Julian bardzo je polubił, bo duża wanna na początku mocno go onieśmielała i musiał kąpać się z nami. Teraz najpierw myję go na leżąco, a potem do krzesełka i może bawić się rybkami i kaczchami. A ja w tym czasem mogę umyć zęby. ;-)
A jaj mam pytanie z innej 'beczki" - kombinezon zimowy :-)
Zakupiłam wreszcie i wydaje mi się, że wszystkie te kombinezony nie są za ciepłe / grube. Czy może ja mam takie dziwne wrażenie? Czy na pewno naszym dzieciom w nich ciepło :-)
Zakupiłam wreszcie i wydaje mi się, że wszystkie te kombinezony nie są za ciepłe / grube. Czy może ja mam takie dziwne wrażenie? Czy na pewno naszym dzieciom w nich ciepło :-)
marys16
Ja to jeszcze ani razu nie założyłam takiego kombinezonu memu małemu. Bo mi się wydaje ze będzie mu za gorąco.
szczesliwa
ja juz załozyłam i na taki mróz jak dzis sparwdził sie super
w inne dni smigałam na polarowych
w inne dni smigałam na polarowych
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
A ja wczoraj pod gruby kombinezon (któy nosiliśmy juz dłuugo) zalożyłam cieplutką polarową bluzę z kapturem i to był strzał w 10, bo czapa sie wreszcie nie przekręcała, a do tego po raz pierwszy rekawice.Ale o nie to był ryk
reklama
Jaki tu spokój na., na, na, na..... nic się nie dzieje na, na, na, na...
Nikt się ni chwali co mikołaj przyniesie, nikt nic nie kupuje;-);-);-)
Kacper przede wszystkim dostanie od mikołaja rózgę bo bywa niegrzeczy, że szok:-);-), a poza tym zapewne coś takiego HASBRO - PLAYSKOOL -- SKUTER 2w1 -- 9M+ -- KURIER (848771567) - Aukcje internetowe Allegro
Nikt się ni chwali co mikołaj przyniesie, nikt nic nie kupuje;-);-);-)
Kacper przede wszystkim dostanie od mikołaja rózgę bo bywa niegrzeczy, że szok:-);-), a poza tym zapewne coś takiego HASBRO - PLAYSKOOL -- SKUTER 2w1 -- 9M+ -- KURIER (848771567) - Aukcje internetowe Allegro