BABY ONO KRZESEŁKO DLA TWOJEJ POCIECHY (807608913) - Aukcje internetowe Allegro to moj dzisiejszy zakup 0 mam nadzieje ze bedzie ok, bo w bujaczku to już sie nie da mojego Haniołka karmic;-);-);-);-)
reklama
gosiakma
mama kluseczka:)
kainkas napewno będzie ok:-) tez mam takie krzesełko tylko zielone, odkupiłam od znajomej za stówke. jak dla mnie wszystko git, stabilne itp no i najważniejsze że Mateuszek lubi w nim siedzieć:-)
dziewczyny, zastanawiam się, co wpisać Mikołajowi do listu. na razie waham się między EDUKACYJNY MULTIFUNKCYJNY AUTOBUS Z KSIĄŻECZKĄ (808802556) - Aukcje internetowe Allegro plus MAGICZNE KULE - FOTOKOMÓRKA - REKLAMA TV !!! (800522427) - Aukcje internetowe Allegro
czy
MAGICZNA - INTERAKTYWNA - EDUKACYJNA MULTIKOSTKA (808760381) - Aukcje internetowe Allegro
któraś może t już ma? albo choaciaż coś Wam sie bardziej podoba? Zastanawiam sie, co wybrać, bo Jasiek jeszce sam nie siedzi...
czy
MAGICZNA - INTERAKTYWNA - EDUKACYJNA MULTIKOSTKA (808760381) - Aukcje internetowe Allegro
któraś może t już ma? albo choaciaż coś Wam sie bardziej podoba? Zastanawiam sie, co wybrać, bo Jasiek jeszce sam nie siedzi...
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
A ja szukam czegoś żeby na noc włożyć butelkę z ciepłym mlekiem i nie latać co godzinę podgrzewać do kuchni. Jakieś podpowiedzi? Bo mój M. się z tymi zakupami zbiera... że jak sama nie kupię, to nie będę miała.
Robię tak samoJa wodę podgrzewam w mikrofali.
reklama