reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
W wózeczku zdarzyło mi sie przewijać ze 2-3 razy - w najwieksze upaly. Pampres nawet niezbyt mokry chyba bardzo szczypał Julcie. Na szczescie nigdy nie przewijalam w plenerze kupy :cool2:. Ale na wszelki wypadek woże ze sobą taką podkałdkę do przewijania i pieluche tertorwą. Torbę mam wózeczkową - ma fajne siatkowe kieszenie na szpargały (pieluchy, wkłądki laktacyjne, krem ... na zewnatrz kieszen jak w plecaku na picie!!) a do tego zapina się na rączce wózeczka jak klocki lego - na takie "klik" Można ją też odpiąc i przypiąc pasek do noszenia na ramieniu. Generalnie z wózeczka jetsem bardzo, ale to bardzo zadowolona :-):-):-) i pomyśleć tylko że wybieral go beze mnie moj m.! :cool2:

Patewka - kociak super! Ja mam dwie kotki, z tym że po przeprowadzce Zuzia (biała) mieszka ze mną, a Nela u rodziców, bo z ojcem jak pies na spacery wychodzi :cool2:

A facetom czasami stykną jakieś odpowiednie synapsy i uda im się wybrać coś fajnego. Mój mi na przykład ostatnio wypatrzył sukienkę do ślubu którą Wam jakiś czas temu pokazywałam :tak:
Na poczatku przeszedł małe szkolenie i dał się wyedukować ;-) Bo pamiętam, ze początki były zabawne czasem, jak na zakupach coś mi proponował. Teraz świetnie zna mój gust - elegancja w prostocie jak to nazywa ;-)

A w wózku często przewijamy jak jesteśmy na dłuższym spacerze, parę razy i mega-kupa się zdarzyła. Ale bez ofiar w ludziach (i wózkach ;-) )

Załączniki

• Nela i Zuzia.jpg
    Nela i Zuzia.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
A facetom czasami stykną jakieś odpowiednie synapsy i uda im się wyrać coś fajnego.

:-p Faajne.

Biała wygląda na koteczkę, pręgusek mniej, ale i tak są śliczne. Kiedyś miałam innego kociaka - dachowca (Kasię ) i teraz odrobinę załuję ze mamy kota a nie kotkę. Bo on to mało przytulaśny jest, raczej dzieci na silę go tulą, on jednakoż pokornie znosi np. zasypanie w ramionach mojego średniaka :-D ;-)

A rosyjskie chyba nadal drogie, zreszta wszystkie rodowodowe koty nie sa tanie.
Ale po tym jak cierpialam leczac mojego umierajacego szczeniaka :-:)-:)-(kupionego ot tak ... obiecalam sobie ze nie bede popierac takiej sprzedazy. Dlatego kupilam zwierze z rodowodem.

ale kociaki boskie

mnie mój mąż zaskoczył (zna mój gust) i kupił mi okropna kiece zdzwiłam sie że mógł pomyslec że ja to w ogóle ubiore (cekiny z ktorych dawno wyrosłam)

a co do podkładów są super nam sie tez przydają jak wybywamy na cały dzionk z domciu wygoda i nie ma strachu o wózek że przypadkowo zostanie ubrudzony

Ja mam taką torbę Jest strasznie pojemna i można ja na rączki do wózka przymocować.
Ja an spacerach jak muszę to w wózku przewijam. Ale ja potrafię i na kolonie przewinąć jak trzeba.
ja tez mam taka torbę:) mnie pasuje super w sumie wszystko w niej mieszczę co potrzebna dla Zuzi i jak jadę na weekend na wieś czy na spacer:)

reklama
Do góry