Ma_Dunia
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny.:-)
http://www.geuther.de/index.php?option=com_content&task=view&id=1296&Itemid=1379
Niestaty jest ona za niska na nasze potrzeby (nie ma możliwości regulacji wysokości).

Kołyskę kupiłam już teraz, bo białych jest jak na lekarstwo a i cena była baaaardzo kusząca. Zresztą często jest tak, że jak znajdę coś fajnego, a zakup odkładam na później, to potem okazuje się, że tego już nie ma i pluję sobie w brodę.
Tak więc z kołyską nie czekałam... ;-) Nie wiem jak będę czuła się później, a nie chcę zostawiać zakupów komuś innemu do załatwienia, mój M kompletnie nie ma do tego głowy. 
Taki mebelek (z odchylanym przewijakiem), jak już napisała Mandarynka, nie jest zbyt praktyczny. U mnie po prostu zagracałby łazienkę. Ja w pierwszej wersji myślałam o takiej nadstawce na wannę:Mi chodziło o taki zestaw pielęgnacyjny
ZESTAW PIELĘGNACYJNY- KĄPIEL BEZ STRESU!! e-Kids (474834909) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety nie mam na coś takiego zupełnie miejsca. Nie mam takiego końcika wolnego by to sobie cały czas stało.
http://www.geuther.de/index.php?option=com_content&task=view&id=1296&Itemid=1379
Niestaty jest ona za niska na nasze potrzeby (nie ma możliwości regulacji wysokości).
Kiedy dziecko zaczyna się podnosić lub siadać trzeba zamienić kołyskę na łóżeczko. My tak zamierzamy zrobić, po kołysce kupimy fajne łóżeczko, może z opcją przebudowy na tapczanik w późniejszym okresie. Zdecydowałam, że w pierwszym okresie, lepsze będzie małe i przytulne miejsce do spania dla dziecka. No i żeby było mobilne, dla mojej wygody, w nocy będzie stało przy naszym łóżku i nie będę musiała biegać do nocnego karmienia.Ma Dunia kołyska jest przecudnaA co planujesz później ??? Nie wiem, nigdy nie miałam kołyski ale wydaje mi się, że sprawdza się do 6-8 miesiąca jak maluch robi się bardzo ruchliwy to chyba się już nie nadaje ????

Muszę poweidzieć, że z tego planowania, szukania fajnych rzeczy a potem kupowania mam ogromną frajdę.ale sie kwietnioweczki rozszalałysciejuz wozeczki, wanienki, kolyski
sama nie moge sie juz takich zakupow doczekac
![]()