reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Super garniturek i cena genialna :-)
Ja pod materacyk mam podłożone podwinięty kawałek materiału, ułożony w taki klinek. Bo jak podkładałam segregator to boki materacu były bez podpórki i sobie pomyślałam ze będzie się uginać i będzie niewygodnie.

reklama
dzięki dziewczyny, z ceny sama jestem happy :-) te garniturki są boskie, tylko cena nowych jak patrzyłam na allegro trochę wysoka, ale udało mi się upolować używany raz i taniej, no bo ja też na chrzciny tylko planuje go ubrać i pchnę dalej;-)
Asia mam nadzieję, że pogoda na 28 nam dopisze:tak:

my mamy muzyczny ocean jeszcze po Maksie i Julek bardzo go lubi i długo może pod nim leżeć (Maks go aż tak nie lubił) plus taki,że łatwo można go wszędzie przenosić i w różnych miejscach stawiać - mieści się też do łóżeczka
klucha - może spróbuj z tego rodzaju zabawk, bo potem można ją tak obrócić, że bawi się nią również dziecko siedzące, a na końcu można z tego zrobić grający stoliczek - więc w jakimś wieku na pewno się dziecku spodoba :)

A ja jeszcze mam wirujący świat,synuś uwielbiał,a niuni się nie podoba na razie i przestawiamy z kąta w kąt.

to ja z innej beczki któras ostatnio wklejała kiecke która sobie kupiła na allegro
nie moge znalezc kto to -bo mam pytanie...a jaka to aukcja...?

reklama
Do góry