reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
U nas smoczki to różnie, czasem podchodzi Alexowi z Aventu a czasem z TT.
Wczoraj dokonaliśmy nowego zakupu. Aluś jest zachwycony.

Załączniki

• mata.jpg
    mata.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 50
  • mata5.jpg
    mata5.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 59
WITAM MAMUSIE....MAM DO SPRZEDANIAFAJNA HUSTAWKE Fisher Price Akwarium TO MOJA AUKCJA ZAPRASZAM ZAINTERESOWANE ://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=660788715

mata fajna choc moja siorka mowila ze jej cora nie byla zbyt zainteresowana i dlatego sie zastanawiam nad kupnem takiej
a jak wasze dzieciaczki bawia sie???

reklama
Aluś jak narazie chyba przypadkowo kopie w ten panel dźwiękowy i wtedy zapalają się światełka i gra melodyjka, Alex od razu zaczyna się śmiać i machać mocniej rączkami i nóżkami, widać że sprawia Mu to dużą frajdę, oprócz tego robi różne minki do wiszącego nad Nim lusterka i maskotek , chyba najbardziej podoba Mu się słoń, usilnie próbuje go dosięgnąć rączką, widać wtedy skupienie na Jego buźce.

Do góry