reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
u nas nowe zakupy czyli Maks wzbogacił się o Matę edukacyjną, leżaczek bujaczek i zabawkę gimnastyczną :D
ze wszystkiego zadowolony, interesuje się już przywieszonymi zabawkami a mąż zapowiedział, że zabieramy leżaczek na wyjazd - zakupy wyjątkowo udane :D

Ponieważ nigdzie nie mogłam dostać staników na siebie odwiedziłam gorseciarkę i zamówiłam 2 staniki,już je odebrałam.Po raz pierwszy w życiu mam piersi tam gdzie być powinny :-D:-D:-D

auliya my zawsze w gości zabieramy leżaczek :-) super sprawa, bo nie trzeba ciągle trzymać dziecka na rękach a płasko mój potworek długo nie poleży ;-)

Dziewczyny, kupiłam poduszkę klin dla niemowląt. Rzeczywiście małej się mniej ulewa, jak na niej leży.Mam pytanie do tych mam, które też ją mają. Czy Wasze dzieci leżą na tej poduszce non stop, czy tylko po jedzeniu?

My nie mamy takiej poduszki, ale cos w zastępstwie. Od samego poczatku za poduszke klin robi u nas wąski segregator podłożony pod materac.:-D Fajnie się sprawdza. Dzięki temu ma troszke wyzej pod główką. Małemu sie nie ulewało, ale wyszlismy z założenia, że będzie mu niewygodnie lezeć zupełnie na płasko. Polecam, sprawdza sie ten sposób, a i kasa zostaje w portfelu :laugh2:

reklama
spaczyna super garniturek, ja wczoraj kupiłam w sklepie, bo na allegro nie udało mi się wygrać kilku licytacji, a teraz to się już bałam że nie dojdzie na czas. A kupiłam biały sztruksowy (ale cieniutki) garniturek tzn. marynarka, spodnie, koszula z krawatem i czapka z daszkiem. Po chrzcinach załączę fotki, no i czekam też na twoje, bo przecież chrzcimy w tym samym dniu. Oby pogoda była ładna

Do góry