reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

A jakich używacie smoczków uspokajaczy?
Myślałam, że się obęde bez ale chyba nie da rady. Słyszałam, że dobre są otrodontyczne NUK-a ale tyle ich jest, że można zgłupieć.

reklama
Hejka laski!!!

Mam prosbe, jesli ktoras z was używa łózeczka turystycznego jako "normalnego" , albo ma obeznanie w tej dziedzinie to czy mogłybyście mi jakieś polecić, jakiej firmy najlepiej kupić... ???

Musze kupic do PL sobie takie ale zero wiedzy na ten temat :sorry::sorry: Chciałabym żeby miało moskitere i daszek rozkłany :happy::happy: bo na taras chciałabym je czasem wystawić:tak:

Oki ide pogrzebac w necie .... ale czekam na wasze opinie

Mam prosbe, jesli ktoras z was używa łózeczka turystycznego jako "normalnego" , albo ma obeznanie w tej dziedzinie to czy mogłybyście mi jakieś polecić, jakiej firmy najlepiej kupić... ???

Najważniejsze : jakie byś łózko nie wybrała to materacyk z łóżeczka turystycznego się nie nadaje dla niemowlaczków ( bo to kawał jakieś dykty obszyty) Ja kupiłam normalny materac taki jak się wkłada do tradycyjnych łóżeczek.
Ja mam łóżeczko firmy Baby Design. Co prawda nie ma daszka ale przekonało mnie on dlatego ze jest wykonana z dobrego gatunkowo materiału, ma podwójne obszycia. Klamerki do podwieszania poziomu dla niemowlaków są zamaskowane pod materiałem. Materiał na łóżeczku się dobrze naciąga i nie ma zwisających części materiału. Ma dobry przewijak. Jest pełno wymiarowe 120x60 wiec pasuje tradycyjny materac ( Graco są mniejsze i materac trzeba na zamówienie kupować)
Ja mam takie czerwono szare.
łóżECZKO - KOJEC Baby Design DREAM +lampa+m ... (645147357) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry