reklama
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Lucyper ja mam z Tommee Tippee, silikonowy 0-3 air i mały go lubi, ale nastepny rozmiar spróbuję z nuka...
Viola1978
Fanka BB :)
Moje dziecko nie zaakceptowało żadnego smoka. Nie sprawdziła się żadna firma i żaden kształt.
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
U mnie najlepszy przyjaciel to NUK
aha83
kwietniówka '09
Hejka laski!!!
Mam prosbe, jesli ktoras z was używa łózeczka turystycznego jako "normalnego" , albo ma obeznanie w tej dziedzinie to czy mogłybyście mi jakieś polecić, jakiej firmy najlepiej kupić... ???
Musze kupic do PL sobie takie ale zero wiedzy na ten temat Chciałabym żeby miało moskitere i daszek rozkłany bo na taras chciałabym je czasem wystawić
Oki ide pogrzebac w necie .... ale czekam na wasze opinie
Mam prosbe, jesli ktoras z was używa łózeczka turystycznego jako "normalnego" , albo ma obeznanie w tej dziedzinie to czy mogłybyście mi jakieś polecić, jakiej firmy najlepiej kupić... ???
Musze kupic do PL sobie takie ale zero wiedzy na ten temat Chciałabym żeby miało moskitere i daszek rozkłany bo na taras chciałabym je czasem wystawić
Oki ide pogrzebac w necie .... ale czekam na wasze opinie
Kamile85
Lucyper ja mam z Tommee Tippee, silikonowy 0-3 air i mały go lubi, ale nastepny rozmiar spróbuję z nuka...
ja tez go mam, ale jest za plaski i Kajtus cmoka bardzo i mu wypada. mialam z Nuka to zgubilam... jutro kupie
marys16
Najważniejsze : jakie byś łózko nie wybrała to materacyk z łóżeczka turystycznego się nie nadaje dla niemowlaczków ( bo to kawał jakieś dykty obszyty) Ja kupiłam normalny materac taki jak się wkłada do tradycyjnych łóżeczek.
Ja mam łóżeczko firmy Baby Design. Co prawda nie ma daszka ale przekonało mnie on dlatego ze jest wykonana z dobrego gatunkowo materiału, ma podwójne obszycia. Klamerki do podwieszania poziomu dla niemowlaków są zamaskowane pod materiałem. Materiał na łóżeczku się dobrze naciąga i nie ma zwisających części materiału. Ma dobry przewijak. Jest pełno wymiarowe 120x60 wiec pasuje tradycyjny materac ( Graco są mniejsze i materac trzeba na zamówienie kupować)
Ja mam takie czerwono szare.
łóżECZKO - KOJEC Baby Design DREAM +lampa+m ... (645147357) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
moja siorka uzywala z chicco takie cale gumowe. moja mala ma gdzies uspokajacze i wypluwa jak tylko wezme reke