reklama
Dzięki za szybką odpowiedź - chyba zamówię od razu... tylko dopytam się czy mają też troszkę mniejsze...
mam jeszcze pytanie o zakup do torby szpitalnej... jakiej firmy udało wam się kupić majtki siateczkowe...widziałam ostatnio canpola poporodowe majtki ale nie ma nigdzie informacji czy są flizelinowe czy siateczkowe stąd moje pytanie...
mam jeszcze pytanie o zakup do torby szpitalnej... jakiej firmy udało wam się kupić majtki siateczkowe...widziałam ostatnio canpola poporodowe majtki ale nie ma nigdzie informacji czy są flizelinowe czy siateczkowe stąd moje pytanie...
Ostatnia edycja:
ja mam Hartmana, niezle jakosciowo
POPORODOWE majtki siatkowe Hartmann WIELORAZOWE (544820108) - Aukcje internetowe Allegro
a worki kupowalam takie\
WORKI TORBY OPAKOWANIA PRÓŻNIOWE 3 szt. PROMOCJA (528407508) - Aukcje internetowe Allegro
POPORODOWE majtki siatkowe Hartmann WIELORAZOWE (544820108) - Aukcje internetowe Allegro
a worki kupowalam takie\
WORKI TORBY OPAKOWANIA PRÓŻNIOWE 3 szt. PROMOCJA (528407508) - Aukcje internetowe Allegro
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Dziewczyny jak to jest z tą podusią klin, od razu ją zakładacie do łóżeczka, czy dopiero jak maluch bedzie mial problemy z oddychaniem np. przeziębienie?
Viola1978
Fanka BB :)
Moja rehabilitantka odradza te poduchy. Twierdzi, że dopiero wtedy, gdyby coś było nie tak. Nie ma co być nadgorliwym, dlatego na początku my na pewno kłaść będziemy młodą na płasko
Ostatnia edycja:
Ja klina jeszcze nie nabyłam.
Synowi podkładałam...segregator pod materacyk
On miał kolki potworne,ulew itp.więc lepiej jak tak pod kątem leżał
W szpitalu dziecięcym wszystkie łóżeczka są pod sporym katem ustawione.
Dziecko się nie zachłyśnie,jakby się cofnęło mleczko.Ja coś podłożę.
Synowi podkładałam...segregator pod materacyk
On miał kolki potworne,ulew itp.więc lepiej jak tak pod kątem leżał
W szpitalu dziecięcym wszystkie łóżeczka są pod sporym katem ustawione.
Dziecko się nie zachłyśnie,jakby się cofnęło mleczko.Ja coś podłożę.
reklama
Natchnęłyście mnie z tymi workami prózniowymi - proste rozwiazanie, a zupełnie nie przyszło mi, sierotce, do głowy. :-)
Jeśli chodzi o zakupy, to został nam wózek i ewentualnie fotelik. Piszę ewentualnie, bo w sumie samochodu nie posiadamy, wiec nie wiem, czy i gdzie będziemy go używać (albo czy od razu).
A jeśli chodzi o wózek, to zastanawiam się między tako jumper a bebetto vulcano, ale jeszcze nie zdecydowałam.
Jeśli chodzi o zakupy, to został nam wózek i ewentualnie fotelik. Piszę ewentualnie, bo w sumie samochodu nie posiadamy, wiec nie wiem, czy i gdzie będziemy go używać (albo czy od razu).
A jeśli chodzi o wózek, to zastanawiam się między tako jumper a bebetto vulcano, ale jeszcze nie zdecydowałam.