reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Hejka dziewczyny!!!

A ja mam pytanko, bo siostra do mnie przylatuje, to sobie chciałabym zamówić koszule z allegro taką po porodzie do karmienia ( rozpinana) tylko nie mam pojecia jaki rozmiar kupić???

Jakie rozmiary koszul sobie kupowałyście ( tak do szpitala juz po porodzie) to znaczy może w proporcjach, jak do tej pory nosiłyście np. S to kupowałyście M ( o jeden rozmiar wieksze ) ???

A może macie koszule godne polecenia dostępne na allegro???

Koszula ciążowa i do karmienia INDIA rozm.M (40) (569179526) - Aukcje internetowe Allegro

Mi się podba coś takiego, może któraś z was kupiła taką samą???

Nie wiem co do koszuli ale ostatnio kupiłam sobie bluzeczkę w deepie i jak się okazało rozmiar S mi się wybrał (zwykle noszę M) Chyba najlepiej by było sprzedającego popytać o wymiary jeśli ich nie ma w aukcji... Powodzenia i udanych zakupów...
Ja mam nadzieję, że uda mi się zrobić zdjęcie albumu który dostałam na urodziny - pierwszy roczek maluszka. Jest po prostu słodki

ach PRIMARK---szkoda ze u nas nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pracowalam tam 2lata i to najlepsze miejsce gdzie mozna kupic OKAZJE a jesli chodzi o rzeczy dzidziusiowe to po prostu cudenka

a moj biust jest taki jak przed ciaza i jakos w ogole sie nie zabiera za produkcje mleka:no: na razie wiec nie obdaruje go zadnym extra biustonoszem

reklama
Mam pytanko... chciałam nabyć worki próżniowe na ubranka i zastanawiam się nad rozmiarem... z jakich wy korzystacie? no i jak się powietrze wysysa czy tylko odkurzaczem czy są też inne typy?

Do góry