Agado
Mamusia Mateuszka :)
ja kupilam zwykle kolorowe w primarku, wlasnie takie na guziki jak kamille pokazuje na aukcji za 5 euro
To mamy te same koszule, ja tez kupilam w primarku:-) Jedną już teraz testuję i jestem bardzo zadowolona:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam zwykle kolorowe w primarku, wlasnie takie na guziki jak kamille pokazuje na aukcji za 5 euro
Hejka dziewczyny!!!
A ja mam pytanko, bo siostra do mnie przylatuje, to sobie chciałabym zamówić koszule z allegro taką po porodzie do karmienia ( rozpinana) tylko nie mam pojecia jaki rozmiar kupić???
Jakie rozmiary koszul sobie kupowałyście ( tak do szpitala juz po porodzie) to znaczy może w proporcjach, jak do tej pory nosiłyście np. S to kupowałyście M ( o jeden rozmiar wieksze ) ???
A może macie koszule godne polecenia dostępne na allegro???
Koszula ciążowa i do karmienia INDIA rozm.M (40) (569179526) - Aukcje internetowe Allegro
Mi się podba coś takiego, może któraś z was kupiła taką samą???
W ogóle nie słyszałam o takim sklepie...ach PRIMARK---szkoda ze u nas nie ma pracowalam tam 2lata i to najlepsze miejsce gdzie mozna kupic OKAZJE a jesli chodzi o rzeczy dzidziusiowe to po prostu cudenka