reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
maskotki sie kurza, i ja nawet jak dostalam to na poczatku trzymalam z dala od łuzeczka, najlepsez wg. mnie sa gryzaki, grzechotki i gumowe zabaweczki albo silikonowe dla takiego malucha, bo wszystko pcha do buzi co w raczki trafi.

Tak to prawda i zwróć jeszcze uwagę na wagę zabawek żeby lekkie były bo niektórzy producenci myślą że takie maluszki to mają udźwig jak pudzian w martwym ciągu:-D:-D:-D

a co do zabawek to moja Marlenka zawsze bała sie tych grających . Wolała dotykac , macać i brać do buzi niż słuchać jakiejś melodyjki:rofl2:
Jak była malutka to miałam pożyczoną od koleżanki karuzele z odgłosami natury i to jedynie się jej podobało :-D

Fajne te kosze:-) ja na razie nie mysle o zadnych karuzelach, powiesze mu na dzien dobry jedna sztuke nad lozeczkiem, zgodnie z zaleceniami pewnej specjalistki;-)

A co do zakupow - mam komode z Ikei w koncu, cudem niemalze kupiona, wietrzy sie, bo pacnie drewnem. Uwielbiam ten zapach, ale skoro maja tam byc ciuchy Juniora, to wole wywietrzyc;-) ale nie zdzierzylam i powkladalam worki prozniowe na probe:-)

witajcie Kwietniowe Mamusie wpadam do Was w odwiedziny z watku majowego :)
mam pytanie odnośnie sprzedawcy r_p77
aniolek20k piszesz, że jesteś zadowolona z niego ale powiedz mi po jakim czasie on się w ogóle do Ciebie odezwał po dokonaniu zakupów? Zrobiłam wczoraj u niego dość spore zakupy i wysłałam mu maila z info o przelewie i nic...zero odzewu. Nie wiem czy mam się denerwowac czy po prostu on tak ma ...

niemartw sie napewno sie odezwie,ja przelalam pieniazki i na nastepny dzien dostalam meila ze zostala przesylka wyskana

Tak to prawda i zwróć jeszcze uwagę na wagę zabawek żeby lekkie były bo niektórzy producenci myślą że takie maluszki to mają udźwig jak pudzian w martwym ciągu:-D:-D:-D

zgadzam sie, niektore grzechotki sa naprawde ciezkie

a ja w piatek zakupiłam koszyczki na pierdołki do pokoiku Zuzi i dzisiaj jucz przyszły:rofl2: a zamawiałam późnym wieczorem:-D
NAJTANIEJ SUPER KOSZE WIKLINOWE Z PŁÓTNEM OD SS (563982091) - Aukcje internetowe Allegro

koszyczki super :rofl2: wyglądają lepiej niż na foto:-D

fajne:tak:

Właśnie też się w tym miesiącu przymierzę do zakupu koszyczków :-) Tylko ja muszę mieć kilka większych pod łóżko i do szafy i kilka mniejszych na półki

a ja w piatek zakupiłam koszyczki na pierdołki do pokoiku Zuzi i dzisiaj jucz przyszły:rofl2: a zamawiałam późnym wieczorem:-D
NAJTANIEJ SUPER KOSZE WIKLINOWE Z PŁÓTNEM OD SS (563982091) - Aukcje internetowe Allegro

koszyczki super :rofl2: wyglądają lepiej niż na foto:-D

Ja upolowałam swój koszyk w Jysku... co prawda mój jest pomalowany na biało ale takie też były... cenowo kształtowało się różnie - tak naprawdę to zależy od dnia. Niedawno odkryłam, że również kosze są w PEPCO (przysłali mi gazetkę reklamową) tylko do sklepy jeszcze nie dotarłam...

reklama
ja zakupy dla J w Pepco w nowej soli robie, polecam wybierz sie w zielonej naprawde warto sa tanie sliczne rzeczy dla dzieci, a te kosze tez widzialm.

Do góry