sylvii
Fanka BB :)
Confi spokojnie, jak robiłaś duże zakupy to daj mu trochę czasu, do jutra na pewno się odezwie i wyśle Ci potwierdzenie z listą zakupów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maskotki sie kurza, i ja nawet jak dostalam to na poczatku trzymalam z dala od łuzeczka, najlepsez wg. mnie sa gryzaki, grzechotki i gumowe zabaweczki albo silikonowe dla takiego malucha, bo wszystko pcha do buzi co w raczki trafi.
witajcie Kwietniowe Mamusie wpadam do Was w odwiedziny z watku majowego
mam pytanie odnośnie sprzedawcy r_p77
aniolek20k piszesz, że jesteś zadowolona z niego ale powiedz mi po jakim czasie on się w ogóle do Ciebie odezwał po dokonaniu zakupów? Zrobiłam wczoraj u niego dość spore zakupy i wysłałam mu maila z info o przelewie i nic...zero odzewu. Nie wiem czy mam się denerwowac czy po prostu on tak ma ...
Tak to prawda i zwróć jeszcze uwagę na wagę zabawek żeby lekkie były bo niektórzy producenci myślą że takie maluszki to mają udźwig jak pudzian w martwym ciągu
a ja w piatek zakupiłam koszyczki na pierdołki do pokoiku Zuzi i dzisiaj jucz przyszły a zamawiałam późnym wieczorem
NAJTANIEJ SUPER KOSZE WIKLINOWE Z PŁÓTNEM OD SS (563982091) - Aukcje internetowe Allegro
koszyczki super wyglądają lepiej niż na foto
a ja w piatek zakupiłam koszyczki na pierdołki do pokoiku Zuzi i dzisiaj jucz przyszły a zamawiałam późnym wieczorem
NAJTANIEJ SUPER KOSZE WIKLINOWE Z PŁÓTNEM OD SS (563982091) - Aukcje internetowe Allegro
koszyczki super wyglądają lepiej niż na foto