reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
maskotki sie kurza, i ja nawet jak dostalam to na poczatku trzymalam z dala od łuzeczka, najlepsez wg. mnie sa gryzaki, grzechotki i gumowe zabaweczki albo silikonowe dla takiego malucha, bo wszystko pcha do buzi co w raczki trafi.

Tak to prawda i zwróć jeszcze uwagę na wagę zabawek żeby lekkie były bo niektórzy producenci myślą że takie maluszki to mają udźwig jak pudzian w martwym ciągu:-D:-D:-D

a co do zabawek to moja Marlenka zawsze bała sie tych grających . Wolała dotykac , macać i brać do buzi niż słuchać jakiejś melodyjki:rofl2:
Jak była malutka to miałam pożyczoną od koleżanki karuzele z odgłosami natury i to jedynie się jej podobało :-D

Fajne te kosze:-) ja na razie nie mysle o zadnych karuzelach, powiesze mu na dzien dobry jedna sztuke nad lozeczkiem, zgodnie z zaleceniami pewnej specjalistki;-)

A co do zakupow - mam komode z Ikei w koncu, cudem niemalze kupiona, wietrzy sie, bo pacnie drewnem. Uwielbiam ten zapach, ale skoro maja tam byc ciuchy Juniora, to wole wywietrzyc;-) ale nie zdzierzylam i powkladalam worki prozniowe na probe:-)

witajcie Kwietniowe Mamusie wpadam do Was w odwiedziny z watku majowego :)
mam pytanie odnośnie sprzedawcy r_p77
aniolek20k piszesz, że jesteś zadowolona z niego ale powiedz mi po jakim czasie on się w ogóle do Ciebie odezwał po dokonaniu zakupów? Zrobiłam wczoraj u niego dość spore zakupy i wysłałam mu maila z info o przelewie i nic...zero odzewu. Nie wiem czy mam się denerwowac czy po prostu on tak ma ...

niemartw sie napewno sie odezwie,ja przelalam pieniazki i na nastepny dzien dostalam meila ze zostala przesylka wyskana

Tak to prawda i zwróć jeszcze uwagę na wagę zabawek żeby lekkie były bo niektórzy producenci myślą że takie maluszki to mają udźwig jak pudzian w martwym ciągu:-D:-D:-D

zgadzam sie, niektore grzechotki sa naprawde ciezkie

a ja w piatek zakupiłam koszyczki na pierdołki do pokoiku Zuzi i dzisiaj jucz przyszły:rofl2: a zamawiałam późnym wieczorem:-D
NAJTANIEJ SUPER KOSZE WIKLINOWE Z PŁÓTNEM OD SS (563982091) - Aukcje internetowe Allegro

koszyczki super :rofl2: wyglądają lepiej niż na foto:-D

fajne:tak:

Właśnie też się w tym miesiącu przymierzę do zakupu koszyczków :-) Tylko ja muszę mieć kilka większych pod łóżko i do szafy i kilka mniejszych na półki

a ja w piatek zakupiłam koszyczki na pierdołki do pokoiku Zuzi i dzisiaj jucz przyszły:rofl2: a zamawiałam późnym wieczorem:-D
NAJTANIEJ SUPER KOSZE WIKLINOWE Z PŁÓTNEM OD SS (563982091) - Aukcje internetowe Allegro

koszyczki super :rofl2: wyglądają lepiej niż na foto:-D

Ja upolowałam swój koszyk w Jysku... co prawda mój jest pomalowany na biało ale takie też były... cenowo kształtowało się różnie - tak naprawdę to zależy od dnia. Niedawno odkryłam, że również kosze są w PEPCO (przysłali mi gazetkę reklamową) tylko do sklepy jeszcze nie dotarłam...

reklama
ja zakupy dla J w Pepco w nowej soli robie, polecam wybierz sie w zielonej naprawde warto sa tanie sliczne rzeczy dla dzieci, a te kosze tez widzialm.

Do góry