reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

No,ja też mam kartę zniżkową w dzidziowym sklepie,jeszcze z czasów zakupów dla Miśka.Tylko pójść nie mogę:dry:

reklama
Ta na szczęście przez net działa...
A Ty jeszcze nadrobisz po porodzie teraz i tak jest dobrze, że zakupy mogą do domu przyjść
...

auliya - śliczne zakupki:happy: karuzela super! niestety mam po synku, w prezencie od teściowej taką najtańszą babyono dość paskudną i mam wyrzuty kupować nową - stara ma kolorki ok i jest plastikowa więc bardzo praktyczna - a rzęzi jak zarzynane zwierzę:baffled:

co do książeczek - polecam na początek taką do kąpieli - jest duuuużo lżejsza, łatwa do trzymania, przy czym nadaje się nie tylko do kąpieli w wanience, ale przede wszystkich do kąpieli ślinowych w paszczy malucha:-D

A ja mam pytanko w innej sprawie, jak myślicie czy warto kupować fotel do karmienia?? Chciałabym postawić gdzieś koło łóżeczka Juniorka, miejsce mam, tylko czy to się przyda?? Marzy mi się taki z wysokim oparciem i podłokietnikami żeby wygodnie było i mi i Juniorowi. No i chyba musiałby mieć zdejmowaną tapicerkę.

rety! żeby ją zepsuć trzeba by ją chyba samochodem rozjechać:rofl2::-D myślisz, że zabraniałam mu ją upuszczać przypadkiem??? :-D:-D:-D

gosiaczku ja dla J kupowalam bujaczek z regolowanym oparciem i doczepianym stoliczkiem i stawianymi nozkami bardzo przydatny mala do tej pory w nim je rysoje i oglada bajki i teraz tez bedziemy taki kupowac, ten co mam dla J i ten co sobie teraz upatrzylam sa ze zdejmowana tapicerka, sa bardzo fajne i wygodne.

Koga,no nie gadaj,te pałąki dadzą się połamać:tak:Pozytywkę jak w drugą stronę ponakręcasz to w końcu sprężynę szlag trafi.Chyba:sorry2:
Ja nie cierpiałam tej karuzeli,więc dosyć szybko dziecko dostało do rozpracowania,niektóre części nie przeżyły:-D
Gosiaczku,a ja zrozumiałam,że fotel do karmienia piersią?Ja nie miałam.Jak już to wybierz taki,żeby potem też się przydał:sorry2:

reklama
Do góry