KaśkaK
mama Madzi i Oli
Ja przy córci kupiłam za dużo ubranek w rozm. 56. Teraz kupiłabym tylko 3,4 kompleciki i 3,4 body. Reszte większe, bo lepiej podwinąć rękawki.Miałam po kilka sztuk w rozm.62,68,74 itd. A później dokupywałam w miarę potrzeb. A tak w ogóle to zamiast śpioszków bardzo polecam pajace. Dziecku jest w nich najwygodniej bo kaftanik się nie podwinie a rozpinane są na całej długości i wygodne do przewijania. Ja dokupiłam sobie takich pajacyków teraz bawełnianych bo na wiosnę i lato cieplejszych nie potrzeba.dziewczyny ja jestem zielona i głupia i do tego mnie jeszcze Wojtek wkurza na maksa........na niczym się nie zna a ma dużo do powiedzienia ale to nie o tym chciałam
Chciałam się zapytać mamusiek kochanych
ile kupowałyście i w jakich rozmiarach na początek Body, pajacyków, śpioszków i co kupiłyście , że tak powiem na wyjście ze szpitala.... ???
Bo nie wiem czy ja nie za mało kupuje i czy nie w za dużych rozmiarach, zgłupiałam......:--
-
-
-(
A do szpitala ja przygotowałam:
Body z długim rękawkiem
kaftanik i śpioszki do pasa(bo nie wiadomo jaka duża dzidzia będzie i potem może być małe)
skarpetki
rękawiczki niedrapki
czapeczka bawełniana i trochę grubsza
kombinezonik(mam 2 cieplejszy i cieńszy, bo nie wiem jak będzie w kwietniu pogoda)
kocyk
Ja mam wszystko po córci to mogę wybierać i przebierać.:-)