reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

wygodny fotel to fajna rzecz!!! jak masz kaskę gosiaczku to kupuj:happy:
też by mi się przydał:happy: - ja na leżąco nie chciałam karmić bo za za nic w świecie nie chciałam by Maks przyzwyczaił się do spania w naszym łóżku, a przy karmieniu oczy same sie zamykają, poza tym Maks też nie lubił na leżąco bo mu sie pokarm cofał

reklama
zazdroszczę takiego bujanego fotela, super sprawa, i nie tylko do karmienia, ale niestety u mnie miejsca jak na razie brak :-(

Ja dziś byłam za wózkiem, no ale niestety zakupy bezowocne :-( głównie dlatego, że nigdzie nie mogę wypatrzeć mojego wózka, a mam upatrzony mikado ox-ford, albo nowszą wersję mikado boston, z tym że nigdzie w Krakowie go nie ma, więc chyba pozostanie nam zamówić na allegro, albo w jakimś internetowym sklepie.
Bardzo mi się podoba jeszcze ten titi triton, ale jak na nasze polskie chodniki kółeczka wydają mi się małe, no i też go nigdzie na żywo nie widziałam.

nadii w sumie to moja tesciowa znalazla i od razu mnie sie spodobalo:)
bardzo funkcjonalne i taniej mnie wyjdzie niz bym w anglii kupila:-)
Mi się też podobało to łóżeczko ale były rozbieżne opinie co do możliwości mocowania dna na różnych poziomach i poszłam na łatwiznę zamawiając standardowe łóżeczko bez komody...

Natomiast jeśli chodzi o fotel to nie chciałam wydawać kasy bo na porządny budżetu na razie nie mamy a byle czego nie warto kupować ale mąż się uparł, że fotela z salonu mi nie da bo mu kompozycję popsuję - a jest super wygodny (już się przymierzałam) ma z obu stron duże poduchy, wyższe oparcie no i puf pod nóżki do niego jest... ech Ci faceci jak znam życie będę karmiła w dużym pokoju tylko jak goście przyjdą to się w końcu przekona. No i ja na upartego mogę w sypialni bo łóżko mamy z wysokim zagłówkiem i przy zmajstrowaniu czegoś z kołdry i poduch na boki to też będzie wygodnie.

Mi się też podobało to łóżeczko ale były rozbieżne opinie co do możliwości mocowania dna na różnych poziomach i poszłam na łatwiznę zamawiając standardowe łóżeczko bez komody...

To prawda, jak ja zamawiałam to byłam pewna, że można na 3 poziomach mocować - tak znalazłam w opisie, a okazalo się że tylko na 2... I na każdej stronie sklepu było inaczej u jednych, że 2, a u innych, że 3...

To prawda, jak ja zamawiałam to byłam pewna, że można na 3 poziomach mocować - tak znalazłam w opisie, a okazalo się że tylko na 2... I na każdej stronie sklepu było inaczej u jednych, że 2, a u innych, że 3...
no wlasnie tam w opisie jest na dole strony napisane ze 3 poziomy a wyzej jest 2 poziomy:dry: na pewno 3 poziomy sa lepsze ale wydaje mi sie ze 2 tez ne jest zle:blink: duzym plusem jest ta komoda razem z przewijakiem gdyz nie mamy za duzo mebli w pokoju, wiec komodka sie przyda:-)

auliya świetne zakupy
ada1989 bardzo fajne łóżeczko
gosiaczku jak bym miała miejsce to tez bym chiciała mieć przy łóżeczku małego fotel na którym można się rozsiąść i karmić. Jak mały podrośnie to bedziesz sobie na nim siadać i czytać mu bajki. A jak nie to w ostatecznosci każdy fotel moze posłużyc jak wieszak i składowisko ubrań :-D:-D
https://www.babyboom.pl/forum/members/ada1989-42007.html

Ostatnia edycja:
gosiaczku ja tez marze o takim super wygodnym fotelu, ale niestety nie mam miejsca zeby go wstawic:wściekła/y::-(
a co do lozeczka tez mam oddzielnie z komoda na ubranka

reklama
Do góry