reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Jak tylko przyjdzie do mnie paczuszka to będę wiedziała na czym stoję. Niestety metki swoje a rozmiary swoje... już mam takie body co jedno 62 a drugie 68 i są takie same we wszystkie strony.
Tak po opisach i zdjęciach to jak dobrze pójdzie już niewiele mi zostanie do zakupienia... zastanawiam się jeszcze nad niedrapkami - znajomi doskonale radzili sobie używając skarpetek :D ale jak znam życie to wpadnie mi w oko jakiś super komplecik i po prostu będą.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
No i mam nadzieję, że w końcu porobię zdjęcia... przybyło troszkę rzeczy w szufladzie synka i mogłabym się w końcu pochwalić a nie chomikuję je w szufladzie schowane przed światem :D

Ostatnia edycja:
reklama
Niedrapki można kupić osobno za śmieszne pieniądze ok. 3 zł, a jak dla mnie skarpetki na rękach wyglądają śmiesznie :-);-)

oczywiście po myciu dopadło mnie nie spanie więc komp wylądował w sypialni i pewnie coś obejrzę w oczekiwaniu na męża...
Co do skarpetek na rączkach to jak teraz sobie oglądam ich stare zdjęcia to faktycznie nie wygląda... tym bardziej, że oni rodzili zimą a unas będzie wiosna w rozkwicie i skarpetki na pewno będą za ciepłe...
a pisałam wcześniej o komplecie bo pewnie kupię wkońcu jakiś zestaw i będzie on zawierał niedrapki... choć narazie udało mi się od tego uchronić to wcale nie wykluczam, że tak się stanie

Ostatnia edycja:
No i muszę pod własnym postem pisać... miałam nadrobić zdjęcia zakupowe zatem i one:
śpiworek
picture4463.jpg

parę ciuszków - ciekawe kto zgadnie jaki jest mój ulubiony kolor :D
picture4465.jpg

prezent od cioci - pierwsza książeczka (ciekawe kiedy ją damy Maksowi?)
picture4464.jpg

coś na święta - nie ma jak wyprzedaż :tak: mam nadzieję, że trafiłam z rozmiarem
picture4466.jpg

no i łóżeczko z karuzelą (nie wiem czy nie wklejałam wcześniej)
picture4195.jpg

Śliczne.Auliya i jak ta karuzela na żywo.Bo ja zakochana w niej jestem i mam zamiar kupić?
Ja przez Ciebie ją kupiłam... jak pokazałam mężowi filmiki to nawet nie było już rozmowy o innej... nie mamy bateryjek więc nie słyszeliśmy jej jeszcze na żywo a poza tym jesteśmy zachwyceni... montaż nie trwał nawet 5 minutek. Jedno co mogę podpowiedzieć to, że w sklepach mi zapowiadali, że zdrożała w hurtowni i tam gdzie nie było na miejscu od razu mówili o podwyżce ceny... ja zamawiałam w http://dino.sklep.pl/nowy/karuzela-serenada-natury-p-2936.html fajnie bo dali nam z ceną sklepową czyli 179zł a w necie mają ją nadal po 169zł... (na allegro były w podobnej cenie) to o ile zdecydujesz się na nową bo z tego co pamiętam chciałaś szukać używanej. Ja też szukałam ale nie trafiłam więc mamy nową.
A w ogóle to jak byś coś jeszcze u nich zamawiała (o ile Ci czegokolwiek brakuje) to powyżej 300zł mają transport gratis jak nie to chyba lepiej na allegro
.

Ok dzięki.Ja nie pamiętam u kogo,upatrzyłam nową za 164 zł,przesyłka gratis i inne rzeczy ciekawe miał.Ale czekam do wizyty i wtedy kupię.Jakoś tak mam,że po wizytach kupuje,głupota,ale co zrobić.
Po za tym kupiłam leżaczek,a jestem teraz u rodziców,nie chce mi się słuchać,że tylko niepotrzebne rzeczy kupuję;-)

reklama
Ok dzięki.Ja nie pamiętam u kogo,upatrzyłam nową za 164 zł,przesyłka gratis i inne rzeczy ciekawe miał.Ale czekam do wizyty i wtedy kupię.Jakoś tak mam,że po wizytach kupuje,głupota,ale co zrobić.
Po za tym kupiłam leżaczek,a jestem teraz u rodziców,nie chce mi się słuchać,że tylko niepotrzebne rzeczy kupuję;-)
u mnie mama stwierdziła, że może i można by było jakąś tańszą wybrać ale jak bym miała być nie do końca zadowolona to lepiej taką jak chcę żebym miała... no a poczekanie do wizyty to zawsze dobry pomysł tak przynajmniej o jeden zakup mniej bo pewnie jak byś kupiła teraz to i po wizycie byś coś upolowała :D
Nam to w ogóle wyszło 160 z groszami bo to było w ramach wyprawki i 5% zniżki miałam, a teraz już mam na stałe u nich minimum 5%...

Do góry