reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Klucha- super takie duże naklejki, ja właśnie takich dużych szukałam ale nie znalazłam, buuuuu.

Caro zapłaciłam 45zł w Leroy Merlin

Fajnie że moje naklejeczki też Wam się podobają.

widzialam takie jak ty masz i te co ja mam i byly w tej samej cenie. troche sie cenia bo 23euro zaplacilam. wysylkowo probowalas??
nie ma rzeczy nie do zalatwienia

a nam na zajeciach powiedzieli, że Oilatum to dopiero wtedy, jak dziecko ma problem ze skórą, a wcześniej nie warto, bo 1) nie ma takiej potrzeby, żeby nakładać dodatkową warstwę na malucha 2) zostawić sobie to na problemy skórne, żey potem nie sięgać po silniejsze srodki. No i sama nie wiem... jak na razie jeszcze go nie zakupiłam.

Nesa teraz jest nowe Oilatum Soft - czyli delikatniejsze, do codziennego użytku.

reklama
dziewczyny ja jestem zielona i głupia i do tego mnie jeszcze Wojtek wkurza na maksa........ :crazy: na niczym się nie zna a ma dużo do powiedzienia ale to nie o tym chciałam:wściekła/y::wściekła/y:

Chciałam się zapytać mamusiek kochanych
ile kupowałyście i w jakich rozmiarach na początek Body, pajacyków, śpioszków i co kupiłyście , że tak powiem na wyjście ze szpitala.... ???

Bo nie wiem czy ja nie za mało kupuje i czy nie w za dużych rozmiarach, zgłupiałam......:-:)-:)-:)-:)-(

Do góry