reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

o rety ale cudeńko:-D
Ja juz u mamy zamówiłam w prezencie dla małego posciel 160/200 i zastanawiam sie , czy nie za duza. Chce go na wieksze , dorosłe łózko przestawic wiec chyba bedzie ok;-)

reklama
Kobitki macie jakieś jeszcze pomysły na urodzinowe prezenty dla pociech ?:)
JA mysle nad lalką z akcesoriami, nad koniem na biegaunach, kuchnia...

ja tez kupie chyba ta kuchnie :)
mysle ze bedzie zadowolona..
kolezanka kupiuje małej puzzle :)

jeszcze mysle nad lala taka z nocnikiem pieluchami itp... ona uwielbia zabawy z lalkami, ma wozeczke i ciagle z nim jezdzi.

Dziewczyny jesli chodzi o kuchnie to moje dziecko (a jest chlopcem:-D) jest baaardzo zadowolone, uwielbia się bawic w gotowanie:tak: dokupiłam mu dużo "produktów", niektore wygladają jak prawdziwe:-) i jest zachwycony, codziennie dostaję obiadek (np.ziemniak, kurczak plus ho-doga i kawałek ciasta:-D) wiec dziewczynki pewnie tym bardziej będą się bawić;-) a najbardziej kocha coś kroić (niektore produkty sa na rzepy i można niby kroic i sie rozdziela-polecam:))
A najbardziej mi sie podoba jak "zmywa" naczynia ;)

My mamy taką kuchnie:
http://www.amazon.co.uk/Simba-Smoby...H1EW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1319048619&sr=8-4

jeszcze mysle nad lala taka z nocnikiem pieluchami itp... ona uwielbia zabawy z lalkami, ma wozeczke i ciagle z nim jezdzi.

Jak coś upatrzysz to daj koniecznie znać, ja oszalałam od nadmiaru lal na allegro.
Chyba lepiej będzie pojechać do hurtowni i na żywo pomacać i wybrać.

Dziewczyny a te kuchnie nie za niskie? Bo wszędzie pisze że wysokość to 60 cm...Pola​ daj fotki jakieś z Kubusiem w akcji.

reklama
Do góry