reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

anawawka no to jest rzeczywiście problem, jak jest za dużo zabawek. Ja Ali teraz bardzo rzadko zabawki kupuję, jeżeli już coś bardzo chcę jej kupić to książkę lub naklejki. ale jak znam mojego teścia to poza tymi prezentami które ustalę i tak kupi jeszcze parę rzeczy a my już tego nie mamy gdzie trzymać i Ala się większością nie bawi.

Lego nie mamy jeszcze żadnych. postanowiłam kupić ten zestaw policyjny ze względu na pojazdy.

reklama
Agrafka ta komoda na gumki jest ŚWIETNA!!!! Dzięki za linka!

Ja w sumie nie wiem co na urodziny i gwiazdkę, czasem coś mi wpadnie w oko, mówię że to a potem zapominam o tej rzeczy;-)
Julia nas molestuje jeszcze od zeszłego roku o samolot Barbie, ale te ceny...może znajdę coś taniej na allegro, albo zalecę rodzinną zrzutkę.
Asia głównie bawi się lalkami, myślę o tym garażu bo jest świetny, ale najpierw muszę zaobserwować u mamy czy Asia będzie dużo się bawić. No i myślałam zeby jej kupić mega wypasioną lalę + akcesoria typu nosidełko itd.
Bardzo lubi bawić się swoimi porcelanowymi naczynkami więc może kuchnia byłaby strzałem w dziesiątkę.

Obie uwielbiają swoje Pet Shopy więc może też coś z tego.

Ogólnie nie wiem co im powybierać. Puzzli i innych gier mają mnóstwo, książek też, ew. ciastolina byłaby dobrym prezentem...

Agrafka ta komoda na gumki jest ŚWIETNA!!!! Dzięki za linka!

J
Bardzo lubi bawić się swoimi porcelanowymi naczynkami więc może kuchnia byłaby strzałem w dziesiątkę.

To kupuj dziunka bo tylko 2 są takie komody na tej aukcji, ja już jedną kupiłam!

Ala ma taki zestaw do robienia kawy - filiżanki, dzbanek, mlecznik i bardzo to lubi, kawę robimy wszędzie i o kazdej porze dnia i nocy. W żłobku bawi się tez ekspresem dlatego myślę że kuchnia jej się spodoba.

Dziunka widziałam teraz takie zestawy z ciastoliną - gdzie jest właśnie kuchnia.

Wypasiona lala bedzie u nas prezentem od nowego dzidziusia :)

przyszła pościel z Krecikiem.PRZEPIĘKNA!!!!!!!!!!!!!!!!! żywe kolory i duże Kreciki!! Igi oszalał.Chyba z niczego tak się nigdy nie cieszył.Kładzie się ,przytula,zawija,skacze :-) ale szczęśliwy :-)

reklama
Do góry