reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka, ja specjalnie szukałam, żeby nie była za duża ta kuchnia..my mamy małe mieszkanie, gratów masa, szczególnie teraz przy Marysi. Normalnie nie wyobrażam sobie, jak jeszcze się urodzi Martusia..:szok:

reklama
polaa ty to masz wypas tą kuchnie!!!

Asia.lisz - ja kupiłam Marysi kuchnię na urodziny.. na razie schowana w szafie;-)
Coś takiego: duża KUCHNIA + naczynia + piekarnik - 2 kolory HIT (1820193920) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy taką i jest w ciągłym uzyciu od gwiazdki. Przez pierwsze miesiące to tylko tym się bawili, teraz tak kilka razy w tygodniu.

Dziunka, moi sie bawią na siedząco przy niej i nie protestują

wiecie, ze ja naprawdę nie mam pomysły na prezenty, a rodzina już się dopytuje

Dziunka oto zdjęcia ale są one niestety z kwietnia:tak:
Nie ma nowszych w swojej kuchni:-D
Ale za to zrobiłam teraz jeszcze jedno kuchni w całej okazałości i z produktami :) teraz ide je sprzątać:-D:-D (musza byc poukładane tak jak chce Kuba czyli w piekarniku np. ser zolty a w lodowce talerze:-D

Załączniki

• SAM_1326.jpg
    SAM_1326.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 87
  • SAM_1327.jpg
    SAM_1327.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 75
  • SAM_1329.jpg
    SAM_1329.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 72
  • SAM_3412.jpg
    SAM_3412.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 77
Hanka na 2 urodziny dostała kuchnię z Tesco ma 74 cm;-)... bawiła się nią , teraz leży w koncie, Gonia zaczyna, ale jakoś nie bardzo ją to interesi. Kasę fiskalną mają, domek z akcesoriami z biedronki, puzzle.. Gonia ostatnio siada na rowerek Hanki i próbuje pedałować, ale nie kupię jej teraz rowerka, bo gdzie ja go do wiosny przechowam?
Edit. Podoba mi się to http://allegro.pl/little-tikes-domek-z-ogrodkiem-wysylka-gratis-i1860477170.html tylko znowu gdzie przechować do wiosny?

Ostatnia edycja:
ana świetny ten domek ale wcale ci się nie dziwię ,bo u mnie niby miejsca dużo a i tak nie było by gdzie postawić a potem schować , niby mamy garaż ale będziemy chcieli w zimie auto w nim trzymać więc odpada
póki co to nie mam pomysłu na prezent ale pewnie sami sobie coś wymyślą , chociaż pewnie oblukam co tam na allegro jest ciekawego

Dziunka oto zdjęcia ale są one niestety z kwietnia:tak:
Nie ma nowszych w swojej kuchni:-D
Ale za to zrobiłam teraz jeszcze jedno kuchni w całej okazałości i z produktami :) teraz ide je sprzątać:-D:-D (musza byc poukładane tak jak chce Kuba czyli w piekarniku np. ser zolty a w lodowce talerze:-D

ale extra Igi by oszalał chyba:-)

reklama

Mój to by zrobił z tylu kolorów ciastoliny jedną wielllką szarą kulę:-D Ja im musze dawac po jednym kolorze bo inaczej mieszają i po zabawie.

Pola - świetna kuchnia, a masz link do tych akcesorii?

My kupiliśmy Lego straż pożarną, mam nadzieje że sie spodoba, urodzinki już jutro, normalnie nie wiem kiedy to zleciało. Właśnie skończyłam ubierać tort - też straż pożarną, wyszedł koszmarnie, wszystko sie pozlewało. Ale pewnie Julek i tak będzie jutro zachwycony:-D

Zuzia sie nie chce bawić lalkami zbyt chętnie:-( a szkoda, bo bym sie z nią z ochotą pobawiła;-) Ma mnóstwo, bo każdy jak dawał jakiś prezent bez konsultacji to zawsze lalkę. Czasem je tylko wszystkie poustawia i bawi sie w przedszkole, albo dom:confused: - czyli rozkazuje im i rozstawia po kątach:baffled:

Do góry