reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Asia.lisz - fajne te Twoje typy.
Dziunka - wiem;-), ale pod łóżkami mam na maxa upchane...:-D a nie mam czegoś takiego jak piwnica czy schowek.
Domek , który dostały na Dzień Dziecka będzie zabezpieczony specjalną płachą.. mam nadzieję, że nic mu się nie stanie.

Kobitki macie jakieś jeszcze pomysły na urodzinowe prezenty dla pociech ?:)
JA mysle nad lalką z akcesoriami, nad koniem na biegaunach, kuchnia...

Asiu ja tu wklejałam moją listę:
na urodziny
łóżko dla lali z IKEI DUKTIG Łóżko dla lalki/zestaw pościeli - IKEA
lego duplo LEGO DUPLO 5681 POSTERUNEK POLICJ od LEGO2004 WAWA (1875410337) - Aukcje internetowe Allegro

na mikolaja
komódkę na spineczki/gumeczki plus jakaś zawartość ŚLICZNA KOMODA SZKATUŁKA 6 SZUFLAD KWIAT (1874737930) - Aukcje internetowe Allegro

na gwiazdkę:
kuchnia Smoby, chyba ta: SMOBY 24636 KUCHNIA BON APETIT CHERRY + BONUS (1863323580) - Aukcje internetowe Allegro
stolik i krzesełko: KRITTER Stolik dziecięcy - biały - IKEA

ja na razie wiem tylko tyle, ze chcę pościele dla chłopców - dla Kuby z autkami a dla Michała z Bobem budowniczym oraz jakies akcesoria do kuchni. A poza tym nie mam pomysłu zupełnie.

Zapomniałam Wam napisać, ze Julia od kiedy skończyła rok śpi pod 160x200 i powoli planujemy taką samą kupić Asi, bo przynajmniej wiem, ze się nie bedzie odkrywać. Nie ma szans:rofl2:

reklama
Do góry