reklama
Asia.lisz - fajne te Twoje typy.
Dziunka - wiem;-), ale pod łóżkami mam na maxa upchane... a nie mam czegoś takiego jak piwnica czy schowek.
Domek , który dostały na Dzień Dziecka będzie zabezpieczony specjalną płachą.. mam nadzieję, że nic mu się nie stanie.
Dziunka - wiem;-), ale pod łóżkami mam na maxa upchane... a nie mam czegoś takiego jak piwnica czy schowek.
Domek , który dostały na Dzień Dziecka będzie zabezpieczony specjalną płachą.. mam nadzieję, że nic mu się nie stanie.
agrafka80
Fanka BB :)
Kobitki macie jakieś jeszcze pomysły na urodzinowe prezenty dla pociech ?
JA mysle nad lalką z akcesoriami, nad koniem na biegaunach, kuchnia...
Asiu ja tu wklejałam moją listę:
na urodziny
łóżko dla lali z IKEI DUKTIG Łóżko dla lalki/zestaw pościeli - IKEA
lego duplo LEGO DUPLO 5681 POSTERUNEK POLICJ od LEGO2004 WAWA (1875410337) - Aukcje internetowe Allegro
na mikolaja
komódkę na spineczki/gumeczki plus jakaś zawartość ŚLICZNA KOMODA SZKATUŁKA 6 SZUFLAD KWIAT (1874737930) - Aukcje internetowe Allegro
na gwiazdkę:
kuchnia Smoby, chyba ta: SMOBY 24636 KUCHNIA BON APETIT CHERRY + BONUS (1863323580) - Aukcje internetowe Allegro
stolik i krzesełko: KRITTER Stolik dziecięcy - biały - IKEA
A co myślicie o takiej macie? zamiast dywanów Fantastyczna MATA TERMICZNA do zabawy w pokoju (1842784183) - Aukcje internetowe Allegro
C
Cleo1981
Gość
A co myślicie o takiej macie? zamiast dywanów Fantastyczna MATA TERMICZNA do zabawy w pokoju (1842784183) - Aukcje internetowe Allegro
fajne tylko u mnie by nie zdało egzaminu bo Igi by miał radochę z szurania tym po całym pokoju.
na razie mamy mały dywanik pod spodem ma gumę i się nie ślizga.ale rozglądam się za czymś większym
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Anawawka, super mata!!! i fajna cena..
martolinka
Mama i nie tylko :-)
no wlasnie dziunka taką chce dla małego i zastanawiałam sie , czy nie za duża , ale przekonuję się;-)
reklama