reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Tak Pianistka o ten własnie chodzi :)
gieoska jak nauczyłąs Kacpra pic z niego?

A powiedz mi, na jaki wiek uzywacie, bo mama cos mowila ze sa od roku i od poltorej roku i nie wiedziala, ktory kupic. Cz ten od poltorej roku jest duzo wiekszy? Ja tylko od niej slyszalam, ale widze ze wy tez takie macie:)

z tego co pamietam to był na 8 mscy , 12 i 18. Roznił sie wilkoscia , bo "technika" taka sama. Ja kupiłam na 12 mscy zeby nie był za duzy

Czy piszecie o tym niekapku, z ktorego sie pije jak z normalnego kubka? Bo mi mama ma cos takiego kupic i wlasnie nie rozumialam o co jej chodzi jak mi mowila.
ja pisze o tym KUBEK 360 MINI 210ml 9m+ CZERWONY * LOVI * 1/621 (1412785188) - Aukcje internetowe Allegro my mamy ten najmniejszy niestety on chyba ma pojemnsc 250ml tylko i on jest od 9mcy.
Tak Pianistka o ten własnie chodzi :)
gieoska jak nauczyłąs Kacpra pic z niego?
Marta Kacper po probach napicia sie z tego kubka zakumal sam ze jak go podniesie do gory i pociagnie to leci:p cwaniak jeden:p niestety zakumal tez ze jak walnie kubkiem o podloge to rozlewa picie ehh..poza tym Kacper juz umie pic z normalnego kubka dla doroslych tylko nie moze miec tam za duzo nalane bo sie oblewa.

Oj, to chyba lepsze te z uchwytami beda, zreszta 350 ml to calkiem spory kubelek:) W takim razie powiem jej, jesli jeszcze nam nie kupila, zeby wziela tez 12m+, 250ml spokojnie wystarczy, przeciez to tyle co ma szklanka.
Dzieki dziewczyny, teraz chociaz widze jak to wyglada bo jakos sobie nie wyobrazalam o co chodzi hehe.

Marta Kacper tez troche sie meczyl zeby rozgryzc jak ta butelka dziala ale picie miel tylko w tej nalane zadna inna nie byla pod reka wiec z braku laku rozgryzl ja hehe.

Pianistka moj Kacper potrafi dziennie wypic takich 250ml kubeczkow 5-6 wiec dla nas lepsza byla by wieksza no ale coz..jest to co jest:-)

Dziewczyny a macie tą szklankę niekapek 360 ? Jakie jest wasze zdanie na temat tego niekapka?

My mamy i leży w szafce ;/ Sama probowalam i trzeba mocno pociągnąć zeby poleciało, Oli raz pociągnął i poleciało ale potem tylko go nosił. Zresztą u nas tonę i masa kapków i niekapków a i tak poijemy ze smoczka. Byc moze to moja wina albo i nie bo nie spinam sie zeby pił z czegos innego i jak widzę ze z kapka/niekapka wypije parę łyczków a ze smoczka 40 ml to daje mu smoczkiem bo musi cos pic :)

Moja Hanka tak była zołza od samego początku, że zażyczyła sobie picia w szklance, jak miała rok radziła sobie całkiem nieźle.. a Gośka też teraz próbuje... choć wolę jak pije z niekapków, które i tak kapią u nas..;-)

reklama
Dziewczyny a używa któraś z was ten doidy cup ?

Bo Alicja pije z kapka TT, ale ostatnio coraz cześciej chce pić z normalnego kubka, albo przez słomkę.
Zastanawiam się nad kupieniem doidy cup, ale boję się zachłyśnięcia...

Do góry