reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
wyjatkowa - fajny ten kubek do mycia glowy:) super, chyba sie skusze na takie cos.
A ja dzisiaj kazalam tacie zamowic na allegro firaneczki do pokoju Kubusia z Kubusia Puchatka;) caly pokoj z Kubusia, wszystkie dodatki itp a firanki nie wiec w koncu sie zdecydowalam

Ja kupiłąm kiedys na głowkę taką obręcz ale mały sciąga to sobie z głowki wiec bedzie na później.
Gie oska no wlasnie tutaj piszą ze jest tak skonstruowany ten kubek ze nie leci na buzię. Trochę szkoda mi kasy ale mi się podoba, za duzo mamy już tych akcesoriów a i ze spłukiwaniem głowki nie mamy żadnego problemu, nawet jak poleję całą głowę z buziakiem prysznicem :) Gdybym miała jakis problem napewno bym kupiła :)

A tak mnie zaciekawił ten kubek do polewania głowy, bo my w dwójke myjemy zawsze głowę małemu.JA zwijam pieluchę i trzymam mu od ucha do ucha zeby na buzke nie leciało a B bierze kufel i leje.
U nas mały nie jest przyzwyczajony jak mu sie leje na twarz zreszta ja mam tak samo. Kiedyś B mi pod prysznicem "Co ty sie wody boisz????" :D Dziwne uczucie.

Co tydzien pytam się B czy zrobimy wreszcie w małego pokoju cokolwiek a on ze nie ;/ . Chciałam kupić łóżko jakieś mebelki i pomalować no ale skad by tu kase wymyśleć... :( Moze sie wreszcie zgodzi :D

Kurcze chciałam cos kupić małemu takie do 60zł ale nie wiem co heheh :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sie melduje po zakupach... Mój mąż mnie chyba powiesi bo sobie kubiłam 2 pary spodni, jedne za 49 za Stradivariusa a drugie za 39 z New Yorkera. Małemu tez kupiłam 3 pary spodni, jedne z C&A za 19 zł a 2 pary z Tesco po 24 zł ale te z Tesco są zaj.... :))) Super materiał i jeszcze do tego regulacja w pasie. Wszystko oczywiście z przecen bo ja mam obsesje i kupuje tylko i wyłącznie z przecen ;))) Taki dziwak ze mnie...

Co do zabawek to ostatnio jak byłam i koleżanki mój Konrad bardzo ładnie sie bawił tym: http://allegro.pl/kuchnia-dla-dzieci-camry-dla-malej-gosposi-cr1001-i1432005823.html Zastanawiam się czy mu nie kupić, oczywiście te małe elementy póki co trzeba by pochować :)))

Ostatnia edycja:
Aza to sie pochwal tymi zaj..... spodniami :D Ja sie za pizamkami rozglądam, bo powoli czas wymieniać.....dzisiaj juz wywaliłam 2 pary za małych, reszta lada moment tez pójdzie .....

Czy do tych piżamek zakładasz skarpetki? Ja jakoś wolą pajace ale w sumie nie próbowałam jeszcze piżamek. Co do moich dzisiejszych łowów to juz się chwale :))) Te 2 pary od lewej kupiłam większe aby były albo na dłużej albo dopiero na jesień :)))

Załączniki

• DSC_0202.jpg
    DSC_0202.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Czy do tych piżamek zakładasz skarpetki? Ja jakoś wolą pajace ale w sumie nie próbowałam jeszcze piżamek. Co do moich dzisiejszych łowów to juz się chwale :))) Te 2 pary od lewej kupiłam większe aby były albo na dłużej albo dopiero na jesień :)))

super ciuszki a to co dla siebie kupilas gdzie??:p dawaj zdjecia

Do góry