reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Tak Pianistka o ten własnie chodzi :)
gieoska jak nauczyłąs Kacpra pic z niego?

A powiedz mi, na jaki wiek uzywacie, bo mama cos mowila ze sa od roku i od poltorej roku i nie wiedziala, ktory kupic. Cz ten od poltorej roku jest duzo wiekszy? Ja tylko od niej slyszalam, ale widze ze wy tez takie macie:)

z tego co pamietam to był na 8 mscy , 12 i 18. Roznił sie wilkoscia , bo "technika" taka sama. Ja kupiłam na 12 mscy zeby nie był za duzy

Czy piszecie o tym niekapku, z ktorego sie pije jak z normalnego kubka? Bo mi mama ma cos takiego kupic i wlasnie nie rozumialam o co jej chodzi jak mi mowila.
ja pisze o tym KUBEK 360 MINI 210ml 9m+ CZERWONY * LOVI * 1/621 (1412785188) - Aukcje internetowe Allegro my mamy ten najmniejszy niestety on chyba ma pojemnsc 250ml tylko i on jest od 9mcy.
Tak Pianistka o ten własnie chodzi :)
gieoska jak nauczyłąs Kacpra pic z niego?
Marta Kacper po probach napicia sie z tego kubka zakumal sam ze jak go podniesie do gory i pociagnie to leci:p cwaniak jeden:p niestety zakumal tez ze jak walnie kubkiem o podloge to rozlewa picie ehh..poza tym Kacper juz umie pic z normalnego kubka dla doroslych tylko nie moze miec tam za duzo nalane bo sie oblewa.

Oj, to chyba lepsze te z uchwytami beda, zreszta 350 ml to calkiem spory kubelek:) W takim razie powiem jej, jesli jeszcze nam nie kupila, zeby wziela tez 12m+, 250ml spokojnie wystarczy, przeciez to tyle co ma szklanka.
Dzieki dziewczyny, teraz chociaz widze jak to wyglada bo jakos sobie nie wyobrazalam o co chodzi hehe.

Marta Kacper tez troche sie meczyl zeby rozgryzc jak ta butelka dziala ale picie miel tylko w tej nalane zadna inna nie byla pod reka wiec z braku laku rozgryzl ja hehe.

Pianistka moj Kacper potrafi dziennie wypic takich 250ml kubeczkow 5-6 wiec dla nas lepsza byla by wieksza no ale coz..jest to co jest:-)

Dziewczyny a macie tą szklankę niekapek 360 ? Jakie jest wasze zdanie na temat tego niekapka?

My mamy i leży w szafce ;/ Sama probowalam i trzeba mocno pociągnąć zeby poleciało, Oli raz pociągnął i poleciało ale potem tylko go nosił. Zresztą u nas tonę i masa kapków i niekapków a i tak poijemy ze smoczka. Byc moze to moja wina albo i nie bo nie spinam sie zeby pił z czegos innego i jak widzę ze z kapka/niekapka wypije parę łyczków a ze smoczka 40 ml to daje mu smoczkiem bo musi cos pic :)

Moja Hanka tak była zołza od samego początku, że zażyczyła sobie picia w szklance, jak miała rok radziła sobie całkiem nieźle.. a Gośka też teraz próbuje... choć wolę jak pije z niekapków, które i tak kapią u nas..;-)

reklama
Dziewczyny a używa któraś z was ten doidy cup ?

Bo Alicja pije z kapka TT, ale ostatnio coraz cześciej chce pić z normalnego kubka, albo przez słomkę.
Zastanawiam się nad kupieniem doidy cup, ale boję się zachłyśnięcia...

Do góry