reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ula super ten kombinezon :) przymierzałam go Marcelowi ii kurtka na 80 była wystarczajaca tylko gacie chciałam na 86 - rozmiar to zalezy od dzieciaczka. I mówisz ze Oli wazy 12-13 kg??????:szok: szok......po czym on tak wazy? mleko go tak "tuczy"? Mój ma ledwo 10,600 a wpiernicza na obiad cała!! bulionówke zupy gęstej no i inne rzeczy tez je :D A co do kombinezonu to nie kupilam bo nie miala babka juz tych gaci na 86 a okazalo sie ze dostalismy kurtke typu alaska i dokupilam mu tylko spodnie z 5.10.15 :):)

Mam pytanie - czy któraś z Was ma kombinezon dla swojej pociechy firmy COCCODRILLO???

Moja mama ma dla mojego brata, kupiła jak była w ciąży, jednoczęściowy i za prawie grosze jak była promocja w Cocodrillo :tak: Aśka miała go mieć po nim, ale jednak Miłek nie wyrósł z niego.

duzo osob ja poleca ale jak ja nia sie pobawilam w sklepie nie bylo dla mnie rewelacji ;/ duza cena a malo ta zabawka robi chociaz moze zle sie nia bawilam ;)

Miałam podobne odczucia, ale Asi w sklepie baaardzo się podobała. Zastanawiamy się czy nie wpisać na listę prezentów.

Bąk na Mikołaja był strzałem w 10-tkę:tak:

Mam pytanie - czy któraś z Was ma kombinezon dla swojej pociechy firmy COCCODRILLO???
ja mam dla Alicji. Jednoczęściowy, rozmiar 86 - bardzo cieplutki i miękki, jestem bardzo zadowolona. Niby dla chłopców, ale nie chciałam różowego :)

Kombinezon Plane narciarski - Ubrania dla dzieci, odzież młodzieżowa, odzież dziecięca - Sklep internetowy Agito.pl

jedyna jego wada - nie ma ściągaczy przy kapturze.

a ja zabawkom na dzień dzisiejszy mówię NIE mamy graciarnie jeszcze co najwyżej klocki i basta
ja tam samo. zabawek mamy juz za dużo a Alicja i tak bawi się głównie książeczkami, spinaczami do bielizny, ostatanio najlepsza zabawa to włażenie na wózek lub sanki...

mam nie lada problem. Musze wybrac dla chłopców po 3 zabawki od Mikołaja. Dziadkowie, prababcia i wujek stwierdziili,z e oni nie wiedzą zebym ja zdecydowała. ALe oni zabawek mają w brud. Dopiero co urodziny były. Ledwo się chalupa domyka. A tu znowu zabawki. Ale niestety o niczym innym nie chcą słyszeć. A tyle rzeczy praktycnzych by się przydąlo...
no i nei wiem co z tymi zabawkami. Na razie wymyśliłam dla Kuby polane zoo lego duplo, bo widzial w gazetce i jęczał by mu kupić. Pomożecie mi coś?

reklama
Do góry