reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziunka ja do kostki juz dwa razy wymieniałam baterie a mąż kupuje jakieś dobre, wiec ta zabawka mega szybko pożera baterie ;/ ostatnio też wymienił i prawie nie była używana i już fałszuje muzyczka :(
My kulę mamy taką FP:
FISHER PRICE interaktywna KULA PEŁZAK jak NOWA ! (1342588157) - Aukcje internetowe Allegro
ale chyba wolałabym te co Dziunka pokazywałaś. Ta nasza tak wali odnóżami o podłogę, szok! Poza tym mówię na nią "wariat" :) a Oli chyba bawiąc się nią staje się agrysywniejszy, wiec nie włączam mu już jej. Mało się nią bawił, teraz jak ją włączam bije ją rączkami :( Dobrze ze kupiłam używaną, nie wiem czy jej nie opchnąć na allegro bo nie podoba mi sie za bardzo :(

My mamy kule Simba - tą co dziunka pokazywała. Jest fajna - z tym ze u nas teraz służy do zabawy a nie wczesniej do nauki raczkowania jak piszą. Dlaczego? Otóż jest głośna - mocno sie obija np po panelach i marcel jak był mniejszy to sie jej bał, zaczynał płakać jak ją załaczałam. Za to teraz ją goni, tańczy, tupie, nosi, rzuca -bawi sie po prostu :)

A wytrzymała jak cholera! Asia wkłada ją na duży stół a potem pchnie paluchem aby spadła. Albo spuszcza ją po zjeżdżalni. Aktualnie chodzi z nią po pokoju - kulę włożyła do wiaderka:-D

reklama
Do góry