reklama
Klaudzia super kolorek fotelika i faktycznie taniusi! a przewijak mam bardzo podobny, tylko w kolorze drewna nie wiem jeszcze jakie będę miała łóżeczko, ale wtedy poproszę męża, żeby i przewijak pomalował na ten sam kolor :-)
gie-oska wystrój pokoiku piękny! bardzo mi się podoba i żałuję bardzo, że moja mała , póki co nie będzie miała swojego pokoju :-(
a co do pokoju córeczki, to moim zdaniem to będzie zupełnie inny pokój! no i zdecydowanie te pierwsze naklejki są lepsze!
gie-oska wystrój pokoiku piękny! bardzo mi się podoba i żałuję bardzo, że moja mała , póki co nie będzie miała swojego pokoju :-(
a co do pokoju córeczki, to moim zdaniem to będzie zupełnie inny pokój! no i zdecydowanie te pierwsze naklejki są lepsze!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudia Ty moja dobra duszyczko...a jakie moglbyby byc inne kolorki zamiast tego niebieskkiego i zielonego?i ja to tylko chce na jednej scianie to pozostale jak pomalowac..doradz:-)
Zmien motyw moze z trawki na plaze i wtedy mozesz zrobic zolciutki piasek i reszta scian zolta, nie bedzie sie gryzlo a rozjasni pokoik. Ja tez jeszcze sie zastanawiam nad zoltym w pokoju mojego sloneczka :-) A zolty pasuje i dla chlopca i dla dziewczynki, a w listopadzie grudniu i styczniu przynajmniej nie bedzie miec ponuro
ale jak zrobisz zielony i niebieski to napewno sie nic nie stanie wtedy reszta scian na zielono czy niebiesko (odwrotnie niz u Maji) i bedzie sie roznilo :-)
madziek
listopadówka 2009 :)
gie-oska śliczne te ściany Bardzo mi się podobają pasują dla chłopca:-)
Klaudia dziekuje Ci bardzo:-)faktycznie zmienie trawke na plaze hehe..ze ja o tym nie pomyslalam:-)i lepiej wg Ciebie bedzie wygladac jak pozostale 3sciany beda zolcoitkie a nie niebieskie tak??Zmien motyw moze z trawki na plaze i wtedy mozesz zrobic zolciutki piasek i reszta scian zolta, nie bedzie sie gryzlo a rozjasni pokoik. Ja tez jeszcze sie zastanawiam nad zoltym w pokoju mojego sloneczka :-) A zolty pasuje i dla chlopca i dla dziewczynki, a w listopadzie grudniu i styczniu przynajmniej nie bedzie miec ponuro
ale jak zrobisz zielony i niebieski to napewno sie nic nie stanie wtedy reszta scian na zielono czy niebiesko (odwrotnie niz u Maji) i bedzie sie roznilo :-)
Klaudia a teraz pytanie do buzza co Ty mialas w zestawie jak kupowalas??mialas kocyk jakis??napisz co bylo!
ciesze sie ze Tobie sie tez podoba:-)a jak synus okaze sie coreczka to tez bedzie pasowac:-)a do tego bedzie mi idealnie pasowal ten dywan co dawalas link:-)gie-oska śliczne te ściany Bardzo mi się podobają pasują dla chłopca:-)
ja dzisiaj segregowałam ciuszki dla dzidzi i teraz czekają na pranie, ale muszę proszek kupić i płatki mydlane )
któraś pytała ile czego
ja na rozmiar 56 mam
4 kaftaniki wiązane na troczki
4 koszulki
4 śpiochy
5 body
3 ramersy (czy coś takiego co się rozpina od góry do dołu )
i myśle że tyle wystarczy
resztę mam już na rozmiar 62 i większe
Jak popiorę i wyprasuje to wkleje wam zdjęcia )
jakie śliczne ciuszki znalazłam dla dziewczynek.. masakra... ale jak będzie chłopiec to mam przynajmniej 2 kurteczki takie od 6 do 9 miesiąca.
Na szczęście dużo ciuszków tych małych jest uniwersalnych, a te większe to mam głównie dla dziewczynek więc zobaczymy....
któraś pytała ile czego
ja na rozmiar 56 mam
4 kaftaniki wiązane na troczki
4 koszulki
4 śpiochy
5 body
3 ramersy (czy coś takiego co się rozpina od góry do dołu )
i myśle że tyle wystarczy
resztę mam już na rozmiar 62 i większe
Jak popiorę i wyprasuje to wkleje wam zdjęcia )
jakie śliczne ciuszki znalazłam dla dziewczynek.. masakra... ale jak będzie chłopiec to mam przynajmniej 2 kurteczki takie od 6 do 9 miesiąca.
Na szczęście dużo ciuszków tych małych jest uniwersalnych, a te większe to mam głównie dla dziewczynek więc zobaczymy....
Hmmm... ja też zrobiłam rachunek sumienia i z ciuszków w rozmiarze od 0 do 3 miesięcy już mam:
15 pajaców
14 body z krótkim rękawkiem
4 body z długim rękawkiem
1 rampers
2 bluzy
7 bluzeczek z długim rękawkiem
3 bluzeczki z krótkim rękawkiem
9 spodenek
6 kaftaników
pełno skarpetek i kilka czapeczek
Mój mąż prosi mnie żebym juz nic nie kupowała ale ja i tak latam po lumpeksach ))
15 pajaców
14 body z krótkim rękawkiem
4 body z długim rękawkiem
1 rampers
2 bluzy
7 bluzeczek z długim rękawkiem
3 bluzeczki z krótkim rękawkiem
9 spodenek
6 kaftaników
pełno skarpetek i kilka czapeczek
Mój mąż prosi mnie żebym juz nic nie kupowała ale ja i tak latam po lumpeksach ))
Dziewczyny a co sadzicie o takim szlafroczku: Koszula ciążowa szlafrok róż 38 S LOOKat 2045 (694655258) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
jeju Dziewczyny, ale Wy zorganizowane Ja narzie mam łóżeczko i tapetę do pokaioku dla Dzidzi kolor taki słoneczny, hmmmm słomkowy. Również stwierdziliśmy, że to taki uniwersalny kolor, a skoro Maluch nam się niechce ujawnić to będzie w sam raz :-) No zmobilizowałyście mnie do kolejnych zakupków hehehe