reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

hihi dziekuje. Wlasnie dlatego wybralam ten przewijak hehehe, wsumie to kosztowal 40 funtow, ale nowki stoja po 150funtow wiec sie oplacalo, a jest dosc duzy, pozniej moge wykorzystac na polke na zabawki i jakies pierdolki albo sprzedac bo napewno znajdzie sie kupiec, wiec nic straconego. tylko kolor jest taki bardziej kremowy niz bialy i troche mnie to drazni, musze pomyslec gdzie go wstawic zeby sie nie gryzl z bialymi meblami hehehe glupek ze mnie, wszystko musi byc perfekcyjne

a nie moze Twoj maz pomalowac przewijaka na bialo zeby pasowal do mebelkow??

dziewczyny co myslicie o takim wystroju pokoju dla synka..prosze o szczera ocene:

reklama

dziewczyny co myslicie o takim wystroju pokoju dla synka..prosze o szczera ocene:
dla mnie wypas.... powied\ mi to jest malowane czy jakaś giga naklejka?? :-D
uważam że kubuś puchatek pasuje i dla chłopców i dla dziewczynek..
ja kupiłam obraz kubusia i przyjaciół dla dziewczynki:tak:

dla mnie wypas.... powied\ mi to jest malowane czy jakaś giga naklejka?? :-D
uważam że kubuś puchatek pasuje i dla chłopców i dla dziewczynek..
ja kupiłam obraz kubusia i przyjaciół dla dziewczynki:tak:

ten obrazek jest malowany...ja wlasnie mam mozliwosc aby mi ktos namalowac cos takiego ale mam problem bo jak widac na obrazku sciany sa zielono-niebieskie a do Mai mam juz wlasnie zielono-niebieskie sciany bo ona bedzie miec takie naklejki safari NAKLEJKI 2,62m2 SAFARI najlepsza jakość i cena! (688344529) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem czy to nie bedzie jednakowo wygladac??co myslicie??

Gosiu mi sie bardzo podoba :) A jeszcze jak masz mozliwosc zeby ktos namalowal ci tak ladnie to bomba. A co do koloru scian to mozesz przeciez wziasc poprostu inne odcienie jezeli boisz sie ze bedzie wygladac tak samo, ale moim zdaniem powinno wyjsc OK :-)

A co do przemalowywania tego mojego przewijaka to raczej nie bede tego robic, ,myslalam o tym ale za drogo mnie to wyjdzie :tak: a samej nie chce mi sie bawic bo nigdy nie wyjdzie idealnie

Gosiu mi sie bardzo podoba :) A jeszcze jak masz mozliwosc zeby ktos namalowal ci tak ladnie to bomba. A co do koloru scian to mozesz przeciez wziasc poprostu inne odcienie jezeli boisz sie ze bedzie wygladac tak samo, ale moim zdaniem powinno wyjsc OK :-)

A co do przemalowywania tego mojego przewijaka to raczej nie bede tego robic, ,myslalam o tym ale za drogo mnie to wyjdzie :tak: a samej nie chce mi sie bawic bo nigdy nie wyjdzie idealnie
Klaudia Ty moja dobra duszyczko...a jakie moglbyby byc inne kolorki zamiast tego niebieskkiego i zielonego?i ja to tylko chce na jednej scianie to pozostale jak pomalowac..doradz:-)

reklama
Do góry