reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja poki co znalazłam taka posciel, nie jest moze zbyt tania ale mi sie podoba ..... musze sie zastanowic bo jedyny minus to cena, widziałam tansze....
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (685131740) - Aukcje internetowe Allegro
śliczna, zwłaszcza seledynowy misio mi sie podoba

śliczny kocyk tez go napewno kupie zobacze moze i posciel :)
a ja wlasnie na allegro znalazlam fajna i wygodna piżamę do karmienia
*** DLA KARMIĄCEJ MAMY Z BOCIANEM**** roz.XL (689610675) - Aukcje internetowe Allegro
ja miałam jedną taka piżamę ale mnie strasznie wkurzała, bo ciągle mi któraś pierś na wierzch wyłaziła

a ta mi się przypomniało... jak wybieracie koszule do karmienia to zwróćcie uwagę czy nie mają jakis aplikacji na wysokości piersi. Ja na to nie zwróciłam uwagi a później nie mogłam w niektórych chodzić, bo nawet najmniejsyz i najdelikatniejszy hafcik okropnie mi drażnil piersi

oglądałam dziś na żywo wózki
1. JANE NOMAD PRO + gondola/fotelik w jednym MATRIX (669000241) - Aukcje internetowe Allegro
ten super! lekki, zwinny, zgrabny! super się prowadził, ale jednak jego cena, jak dla mnie troszkę za duża

4. http://www.allegro.pl/item687580233_atlantic_espiro_baby_design_gond_ociepl_torba.html
na mojej liściue z Twoich są te dwa...
ale z całej listy właśnie tak myślimy nad tym pierwszym....
chociaż podobają mi się inne ale cholernie wkurzają mnie te kółka że albo wszystkie duże nieobrotowe albo tylnie duże a przednie takie maciupkie.... :wściekła/y:dla mnie wygląda to nieco kosmicznie.... dlatego MATRIX jakoś najbardziej przypadł mi do gustu
o nie! to to ja odradzam!!!!Wiem, ze jeszcze wypisywałam dużo plusów tego wózka, bo mam taki sam i byłam zadowolona ale dziś mi się rozleciał!!!!!! :wściekła/y: odpadły mu 2 kółka a reszta nie jest w dobrym stanie
współczuję.....normalnie niektóre wózki to takie badziewie robią że szok.....:eek:

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam wielki dylemat...
co myślicie o kolorze wózka dla dziewczynki...
czy moż być błękitny?? tak typowo błękitny...
bo właśnie z D odrzuciliśmy prawie wszystkie wózki(na szczęście) i zostało nam do wyboru z 5 :-p ale nie podoba nam sie żaden w wersji różu, pomarańczu ani czerwieni....:sorry:
i ja j on chcemy błękitny...
ale boimy się że na spacerze ktoś nam powie... "ślicznego macie synka":sorry: no nie wiem....
czy Wy może albo znajome wasze macie jakieś córcie w niebieskich albo np fioletowych wózkach??

reklama
Ka...m
Sama osobiście wczoraj zdecydowałam sie na kupno grubego pluszowego pajacyka (taki na spacer na zewn.) w kolorze błękitnym (swoją drogą, musiałam go oddać bo rozmiary mi się pomerdały)- nie przemogę się i koniec - NIE CIERPIĘ różowego, a w końcu niebieski to przecież tez ładny, pogodny kolor...
a że ktoś coś powie to trudno - poinformuje się go grzecznie że to dziewczynka
Poza tym nie uważam aby w kwestii wózka było to istotne akurat - my np prawdopodobnie będziemy kupować wózek czarny w białe kwiatki, może granatowy, a może jeszcze zupełnie inny - w każdym razie bierzemy to pod uwagę.
Jeśli sam wózek wam odpowiada - kupuj bez względu na kolor... tzn taki jaki ci się podoba :tak:

Do góry