reklama
jeju jaka piekna!!!!!!!! fakt cena powala, ale skoro można kupić części oddzielnie i wychodzi to taniej (tym bardziej, że mi aż tyle tych część nie potrzeba) to też się musze rozejrzećja poki co znalazłam taka posciel, nie jest moze zbyt tania ale mi sie podoba ..... musze sie zastanowic bo jedyny minus to cena, widziałam tansze....
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (685131740) - Aukcje internetowe Allegro
A dziś kupiłam ten kocyk z Kubusiem Disney, co Kasia link nam podała już nie mogę się doczekać przesyłki, wpłatę im zrobiłam, więc dziś lub jutro mi go wyślą:-) KOCYK Koc POLAROWY KUBUŚ DISNEY 80/110 POLECAM! (684264938) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez chyba kupie ten kocyk:-)
a ja dzis po lekarzu poszlam sobie ogladac moj wozio buzza i nadal go kocham hehe:-)
ja kupiłam taką samą tylko z samym bocianem lecącym i nisącym malucha w dziobie )) bardzo fajnaśliczny kocyk tez go napewno kupie zobacze moze i posciel
a ja wlasnie na allegro znalazlam fajna i wygodna piżamę do karmienia
*** DLA KARMIĄCEJ MAMY Z BOCIANEM**** roz.XL (689610675) - Aukcje internetowe Allegro
kilolek
podwójna listopadowa mama
śliczna, zwłaszcza seledynowy misio mi sie podobaja poki co znalazłam taka posciel, nie jest moze zbyt tania ale mi sie podoba ..... musze sie zastanowic bo jedyny minus to cena, widziałam tansze....
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (685131740) - Aukcje internetowe Allegro
ja miałam jedną taka piżamę ale mnie strasznie wkurzała, bo ciągle mi któraś pierś na wierzch wyłaziłaśliczny kocyk tez go napewno kupie zobacze moze i posciel
a ja wlasnie na allegro znalazlam fajna i wygodna piżamę do karmienia
*** DLA KARMIĄCEJ MAMY Z BOCIANEM**** roz.XL (689610675) - Aukcje internetowe Allegro
a ta mi się przypomniało... jak wybieracie koszule do karmienia to zwróćcie uwagę czy nie mają jakis aplikacji na wysokości piersi. Ja na to nie zwróciłam uwagi a później nie mogłam w niektórych chodzić, bo nawet najmniejsyz i najdelikatniejszy hafcik okropnie mi drażnil piersi
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
na mojej liściue z Twoich są te dwa...oglądałam dziś na żywo wózki
1. JANE NOMAD PRO + gondola/fotelik w jednym MATRIX (669000241) - Aukcje internetowe Allegro
ten super! lekki, zwinny, zgrabny! super się prowadził, ale jednak jego cena, jak dla mnie troszkę za duża
4. http://www.allegro.pl/item687580233_atlantic_espiro_baby_design_gond_ociepl_torba.html
ale z całej listy właśnie tak myślimy nad tym pierwszym....
chociaż podobają mi się inne ale cholernie wkurzają mnie te kółka że albo wszystkie duże nieobrotowe albo tylnie duże a przednie takie maciupkie.... dla mnie wygląda to nieco kosmicznie.... dlatego MATRIX jakoś najbardziej przypadł mi do gustu
współczuję.....normalnie niektóre wózki to takie badziewie robią że szok.....o nie! to to ja odradzam!!!!Wiem, ze jeszcze wypisywałam dużo plusów tego wózka, bo mam taki sam i byłam zadowolona ale dziś mi się rozleciał!!!!!! odpadły mu 2 kółka a reszta nie jest w dobrym stanie
Ostatnia edycja:
E
etna36
Gość
ja kupiłam sobie ten komplet i jestem bardzo zadowolona: Tchibo - Komplet ciążowy
Na razie śpię tylko w górze bo na dół mi za ciepło, ale jak wstaję, albo chodzę wieczorkiem po domu to wsuwam dół. Bardzo wygodne i super!!!!
Na razie śpię tylko w górze bo na dół mi za ciepło, ale jak wstaję, albo chodzę wieczorkiem po domu to wsuwam dół. Bardzo wygodne i super!!!!
ja kupiłam sobie ten komplet i jestem bardzo zadowolona: Tchibo - Komplet ciążowy
Bardzo ładny komplecik
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny mam wielki dylemat...
co myślicie o kolorze wózka dla dziewczynki...
czy moż być błękitny?? tak typowo błękitny...
bo właśnie z D odrzuciliśmy prawie wszystkie wózki(na szczęście) i zostało nam do wyboru z 5 ale nie podoba nam sie żaden w wersji różu, pomarańczu ani czerwieni....
i ja j on chcemy błękitny...
ale boimy się że na spacerze ktoś nam powie... "ślicznego macie synka" no nie wiem....
czy Wy może albo znajome wasze macie jakieś córcie w niebieskich albo np fioletowych wózkach??
co myślicie o kolorze wózka dla dziewczynki...
czy moż być błękitny?? tak typowo błękitny...
bo właśnie z D odrzuciliśmy prawie wszystkie wózki(na szczęście) i zostało nam do wyboru z 5 ale nie podoba nam sie żaden w wersji różu, pomarańczu ani czerwieni....
i ja j on chcemy błękitny...
ale boimy się że na spacerze ktoś nam powie... "ślicznego macie synka" no nie wiem....
czy Wy może albo znajome wasze macie jakieś córcie w niebieskich albo np fioletowych wózkach??
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ka...m
Sama osobiście wczoraj zdecydowałam sie na kupno grubego pluszowego pajacyka (taki na spacer na zewn.) w kolorze błękitnym (swoją drogą, musiałam go oddać bo rozmiary mi się pomerdały)- nie przemogę się i koniec - NIE CIERPIĘ różowego, a w końcu niebieski to przecież tez ładny, pogodny kolor...
a że ktoś coś powie to trudno - poinformuje się go grzecznie że to dziewczynka
Poza tym nie uważam aby w kwestii wózka było to istotne akurat - my np prawdopodobnie będziemy kupować wózek czarny w białe kwiatki, może granatowy, a może jeszcze zupełnie inny - w każdym razie bierzemy to pod uwagę.
Jeśli sam wózek wam odpowiada - kupuj bez względu na kolor... tzn taki jaki ci się podoba
Sama osobiście wczoraj zdecydowałam sie na kupno grubego pluszowego pajacyka (taki na spacer na zewn.) w kolorze błękitnym (swoją drogą, musiałam go oddać bo rozmiary mi się pomerdały)- nie przemogę się i koniec - NIE CIERPIĘ różowego, a w końcu niebieski to przecież tez ładny, pogodny kolor...
a że ktoś coś powie to trudno - poinformuje się go grzecznie że to dziewczynka
Poza tym nie uważam aby w kwestii wózka było to istotne akurat - my np prawdopodobnie będziemy kupować wózek czarny w białe kwiatki, może granatowy, a może jeszcze zupełnie inny - w każdym razie bierzemy to pod uwagę.
Jeśli sam wózek wam odpowiada - kupuj bez względu na kolor... tzn taki jaki ci się podoba