reklama
A do mnie przyszedl dzisiaj wozek! Ja kupilam dokladnie taki:
WÓZEK GONDOLOWY BABY DESIGN ATLANTIC -WYPRZEDAŻ (680456269) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, dwufunkcyjny, bo ma jeszcze spacerowke. Wozek uzywany, ale za niewielkie pieniadz i jestem strasznie zadowolona. Gondola wyglada jak zupelna nowka, spacerowka jest troche pobrudzona, ale i tak przeciez musze wszystko przeczyscic.
A plan mam taki, ze jak maluch podrosnie, to wtedy kupie sobie jakas lekka, mala spacerowke.
WÓZEK GONDOLOWY BABY DESIGN ATLANTIC -WYPRZEDAŻ (680456269) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, dwufunkcyjny, bo ma jeszcze spacerowke. Wozek uzywany, ale za niewielkie pieniadz i jestem strasznie zadowolona. Gondola wyglada jak zupelna nowka, spacerowka jest troche pobrudzona, ale i tak przeciez musze wszystko przeczyscic.
A plan mam taki, ze jak maluch podrosnie, to wtedy kupie sobie jakas lekka, mala spacerowke.
jeśli chodzi o wózek to polecałabym wszystkim mamuśkom skrętne kółka przednie - baaardzo ułatwiają prowadzenie. Osobiście nie wyobrażam sobie wózka bez tej funkcji. Początkowo najbardziej podobały mi się te najbardziej klasyczne, ale jednak postawiłam na funkcjonalność - wózek to rzecz, której będziemy używać codziennie, wiec jest to bardzo ważne. Wózek typu Roan według mnie jest śliczny , ale prowadzenie już nie jest za ciekawe. Koleżanka miała Roana i czasem na spacerach wymieniałyśmy się wozami ;-) Można się oczywiście przyzwyczaić, ale skręt jest z pewnością dużo trudniejszy.
A np. z możliwosci odwracania spacerówki w dwie strony praktycznie nie korzystaliśmy. Emilka jeździła stale przodem do kierunku jazdy i było super. gorzej jak wózek ma funkcje tylko przodem do mamy, wtedy maluch może byż niezadowolony
A np. z możliwosci odwracania spacerówki w dwie strony praktycznie nie korzystaliśmy. Emilka jeździła stale przodem do kierunku jazdy i było super. gorzej jak wózek ma funkcje tylko przodem do mamy, wtedy maluch może byż niezadowolony
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u nas jest możliwoość blokowania....
więc mogę mieć wózeczek który ma skrtne koła a keidy mi się odwidzi ma wszystke 4 prosto jadąde
więc mogę mieć wózeczek który ma skrtne koła a keidy mi się odwidzi ma wszystke 4 prosto jadąde
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Laseczki
NARESZCIE kupiłam sukienkę na weselę przyjaciółki w sierpniu:-)
Alllle się cieszę normalnie!! :-):-):-)
I dobrze, że nie kupiłam wcześniej - dziś przymierzałam sukienkę o której myślałam miesiąc temu i co? - w cyckach się nie dopięłam a poza tym inna wpadła mi w oko a zwęzić później wzdłuż szwu to chyba żaden problem ;-)
Co myślicie?
(ten kolor na zdjęciach w realu bardziej w morski wpada - taki niebieski łamany zielenią)
I dobrze, że nie kupiłam wcześniej - dziś przymierzałam sukienkę o której myślałam miesiąc temu i co? - w cyckach się nie dopięłam a poza tym inna wpadła mi w oko a zwęzić później wzdłuż szwu to chyba żaden problem ;-)
Co myślicie?
(ten kolor na zdjęciach w realu bardziej w morski wpada - taki niebieski łamany zielenią)
Załączniki
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ladna sukieneczka a moze zrobisz zdjecia jak masz ja na sobie a nie na wieszaku jakimsLaseczki
Co myślicie?
Dla mnie tez BABYACTIV piekny,zachorowalam na niego...........
Ale odpada,ze wzgledu na przednie piankowe kola,dziecko wszystkie nierownosci odczuje i prowadzenie po ulicach napewno niebedzie takie super i dla nas.
Zdecydowalam sie na TAKKO JUMPER X JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA! (646836821) - Aukcje internetowe Allegro
Ale odpada,ze wzgledu na przednie piankowe kola,dziecko wszystkie nierownosci odczuje i prowadzenie po ulicach napewno niebedzie takie super i dla nas.
Zdecydowalam sie na TAKKO JUMPER X JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA! (646836821) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Dla mnie tez BABYACTIV piekny,zachorowalam na niego...........
z tego co ja wiem to przednie plastikowe a tylnie gumowe pompowane
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Eeeeee , za leniwa jestem na toladna sukieneczka a moze zrobisz zdjecia jak masz ja na sobie a nie na wieszaku jakims
Zdjęcia z sukienką na sobie to po weselu wstawię