Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Eeeeee , za leniwa jestem na to
Zdjęcia z sukienką na sobie to po weselu wstawię
oo leniuszku to az tyle czekac musimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeeeee , za leniwa jestem na to
Zdjęcia z sukienką na sobie to po weselu wstawię
Ja sobie nie wyobrazam zebym nie miala kilku par spiochow na 56, bo Zuzia mi sie nawet w tych topila dlugo (miala 55cm jak sie urodzila). Tylko trzeba mierzyc dlugosc bo zadko ktore maja napraede 56 cm. Mysle ze body, kaftaniki to mozna sobie odpuscic 56 rozmiar ale spiochy jak dla mnie musza byc nie zbyt duze. Pozatym dobrze jest kupowac np pajacyki bez stopek bo wtedy na dluzej starczaja i mozna skarpetki zalozyc.
Ja sie pochwale pokoikiem moich skarbów, wyszlo bajecznie, duzo lepiej niz na zdjeciach
wiem o jakim mówisz kolorku bo miałam taką na siostry weselu... zobacz na nk na chyba 3 str....Laseczki
NARESZCIE kupiłam sukienkę na weselę przyjaciółki w sierpniu:-)
Alllle się cieszę normalnie!! :-):-):-)
I dobrze, że nie kupiłam wcześniej - dziś przymierzałam sukienkę o której myślałam miesiąc temu i co? - w cyckach się nie dopięłam a poza tym inna wpadła mi w oko a zwęzić później wzdłuż szwu to chyba żaden problem ;-)
Co myślicie?
(ten kolor na zdjęciach w realu bardziej w morski wpada - taki niebieski łamany zielenią)
śliczny pokoik....normalnie cudownyJa sobie nie wyobrazam zebym nie miala kilku par spiochow na 56, bo Zuzia mi sie nawet w tych topila dlugo (miala 55cm jak sie urodzila). Tylko trzeba mierzyc dlugosc bo zadko ktore maja napraede 56 cm. Mysle ze body, kaftaniki to mozna sobie odpuscic 56 rozmiar ale spiochy jak dla mnie musza byc nie zbyt duze. Pozatym dobrze jest kupowac np pajacyki bez stopek bo wtedy na dluzej starczaja i mozna skarpetki zalozyc.
Ja sie pochwale pokoikiem moich skarbów, wyszlo bajecznie, duzo lepiej niz na zdjeciach
z tego co ja wiem to przednie plastikowe a tylnie gumowe pompowane
Mhhhmmwiem o jakim mówisz kolorku bo miałam taką na siostry weselu... zobacz na nk na chyba 3 str....
śliczny wybór i ładniejsza od tamtj zdecydowanie.... a jaka cena była??