reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Widzę, że są na forum osoby z Wrocławia więc od razu podpytam. Do tej pory byłam tylko w jednej hurtowni ASKOT na sztabowej, czy może ktoś słyszał o innej? Będę wdzięczna za podpowiedź :-)

Ja byłam jeszcze w Askocie na Braniborskiej-tam kupiłam wózek X-Lander XA zielony za 1199 zł.
Wiem, że na wylocie na Poznań jest jeszcze Baby Maxx, w centrum Korona lub na Bielanach jest sklep "Dziecko"-byłam i różne rzeczy można kupić i na Gajowej jest "URWIS", ale w urwisie podobno drogo.
AAA i hurtownia Bajka na ul. Długosza koło placu Kromera.
Byłam tam ale tylko na sekundę i nie patrzyłam na nic prócz wózków :-)

Olica byłaś może w hurtowni BAJKA we wrocku?? tam jak ostatnio patrzyłam to ceny jak na allegro ale plusem jest to że widzisz co kupujesz i możesz dotknąć a pieluchy chyba były nawet tańsze...

Jak tam byłam to patrzyłam wówczsa tylko na wózki , więc nie wiem jak z tymi cenami, ale podjadę lada dzień.

reklama
Olica jakie śliczne te kaftaniki i naprawdę niedrogie.
Gie-oska dla ciebie :)

Załączniki

• Obraz 008.jpg
    Obraz 008.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 28
  • Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 29
Madzia_pl naklejki są super i też takie kupię jak znajdę, a jak nie te to coś w tym stylu, ale nakleję je na drzwi w pokoju małego, też będzie ładnie.
Olcia zakupki pełną parą, super!!! Takie to wszystko słodkie :tak:
bosastopka ja byłam tylko w Bajce we Wrocławiu na ul. Długosza, koło Kromera i jest tam dużo tanich śpioszków, kaftaników, body, pościele, kosmetyki, wózki itp. .. ale jeszcze nic nie kupiłam, w przyszłym miesiącu może coś kupię bo w tym liczymy każdy grosz w związku z remontem.

sliczny pokoik..a gdzie naklejki kupilas w jakim sklepie i jaka cena bo sa super a ja tez mam mmozliwosc kupienia czegos w anglii
:-)
naklejki kupione w B&Q to taki sklep budowlany sa tam farby i takie tam kosztowaly cos okolo 7 funtow za opakowanie 4 kartki z naklejkami A4 naklejki sa wielorazowego uzytku mozna je wielokrotnie przyklejac w roznych miejscach a potem odkleic i przykleic w innym:happy2: sciany nic sie nie niszcza ani sladu jest wiele rodzajow naklejek dla chlopcow i dziewczynek np. misie, zwierzeta safarii, postaci z roznych bajek np. kubus puchatek, in the night garden itp. polecam:-)

Cześć dziewczyny, ja do tej pory bałam się większych zakupów, ale... już chyba czas się zacząć za wszystkim rozglądać :-) Model wózka już mam wybrany. Postawiłam na model tradycyjny
ROAN MARITA, KOLEKCJA 2009! OD 24h, WYS. O ZŁ (678001255) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajnie buja się w nim dzieciątko, a gondola jest naprawdę duża :-)

Widzę, że są na forum osoby z Wrocławia więc od razu podpytam. Do tej pory byłam tylko w jednej hurtowni ASKOT na sztabowej, czy może ktoś słyszał o innej? Będę wdzięczna za podpowiedź :-)

Oprócz tych hurtowni co juz dziewczyny wymieniły jest również Md plus na Tęczowej.

reklama
Patrzę na te wózki, patrzę i głupieję... Podobają mi się dwa tradycyjne, chyba dość popularne. Jak myślicie, który lepszy?

JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA!

lub

Wózek X-LANDER XA +X-PRAM +2xFOLIA ! 5 KOLORÓW !

Ja tez zastanawiam się między x-landerem tylko, że X1 (wydaje mi się na bardziej masywny) a Tako Jumper lecz GT. Widziałam na żywo zarówno Jumper X jak i GT i jednak bardziej podoba nam się GT. Jeśli chodzi o x-landera XA to powiem szczerze, że jak dla mnie jest ich za dużo, prawie co druga młoda matka ma ten wózek. Poza tym mój mąż jak zobaczył na żywo Tako Jumper i x-landera XA to stwierdził, że x-lander nie ma nic ciekawego do zaoferowania, cyt.: "taki zwykły...". Oczywiście każdy ma swoje zdanie ale ja jeśli już bym miała brać x-landera to tylko X1...

Do góry