reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja kupiłabym X-lander, moja kuzynka ma limited edition 2008 i jest superowy! Ale jej był dużo droższy, a wygląda bardzo bardzo podobnie. Fajnie się prowadzi, łatwo składa i rozkłada.

Cześć dziewczyny, ja do tej pory bałam się większych zakupów, ale... już chyba czas się zacząć za wszystkim rozglądać :-) Model wózka już mam wybrany. Postawiłam na model tradycyjny
ROAN MARITA, KOLEKCJA 2009! OD 24h, WYS. O ZŁ (678001255) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajnie buja się w nim dzieciątko, a gondola jest naprawdę duża :-)

Widzę, że są na forum osoby z Wrocławia więc od razu podpytam. Do tej pory byłam tylko w jednej hurtowni ASKOT na sztabowej, czy może ktoś słyszał o innej? Będę wdzięczna za podpowiedź :-)
Bosastopko, ja wczesniej pisalam, ze wozek mam po synku, ale starszy model Roan Kortina. I jestem meeega zadowolona! Jakbym miala wtedy wiecej kasy to bym wziela Marite, ale nie moge narzekac, bo tesciowie fundowali;-):-D Ale ze wszystkich wozkow na wyglad te podobaly mi sie najbardziej-wlasnie takie tradycyjne:-D:tak:

Royanna, dziękuję za opinię. Dobrze wiedzieć, że komuś podobny wózeczek się spodobał i na niego nie narzekał :-) Teraz tylko nad wyborem koloru musimy się zastanowić :-)

Dzięki za opinię, dziewczęta! Oba wózki są bardzo do siebie podobne i ważą tyle samo, więc faktycznie wybór zależy już tylko od zwyczajnego gustu. Nie wiem zresztą czy z biegiem tygodni nie znajdę jeszcze czegoś innego.

A jakie są Wasze typy odnośnie wózków i łóżeczek?

każda już wcześniej pisała bo temat wózeczków był już jakieś 2 miesiące temu :)) Ja kupuje Babyactive Jet Picasso i wiem że nie tylko ja mam zamiar go kupić :))
prettyM jak dla mnie jest jeden minus x-landera że nie można zmienić kierunku jazdy w spacerówce

każda już wcześniej pisała bo temat wózeczków był już jakieś 2 miesiące temu :)) Ja kupuje Babyactive Jet Picasso i wiem że nie tylko ja mam zamiar go kupić :))
prettyM jak dla mnie jest jeden minus x-landera że nie można zmienić kierunku jazdy w spacerówce

hehe i ja i ja :D choc widzialam go tylko w necie i u jakiejś pani na podwórku to i tak to bedzie moj wozeczek :)

reklama
kasiula ja widziałam na żywo, jeździłam po sklepie. Mój M składał i rozkładał ( jedyny mały minusik znalazłam, że na rączce jest gąbka, ale zawsze można to jakoś przeżyć )

Do góry