reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziunka , Etna a moze by zorganizowac na dzień dziecka jakis wypad za miasto? na cały dzien i z dziecmi ten czas spedzic
od nas dostanie rowerek biegowy
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dzięki dziewczęta. Mi się ta mata spodobała, tylko czy bedzie się bawił?
taka mi się podoba:
CARS ZYGZAK McQueen MATA WODNA SUPER ZABAWA TOMY (1599459834) - Aukcje internetowe Allegro a ceny tych mat od 20-150 zł a ja w zyciu nie widzialam czegos takiego na oczy i nie wiem na co zwracac uwagę.
Myslę tez nad czyms takim
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy garaz FP ale czy nie za mały?
dawajcie dawajcie pomysły
taka mi się podoba:
CARS ZYGZAK McQueen MATA WODNA SUPER ZABAWA TOMY (1599459834) - Aukcje internetowe Allegro a ceny tych mat od 20-150 zł a ja w zyciu nie widzialam czegos takiego na oczy i nie wiem na co zwracac uwagę.
Myslę tez nad czyms takim
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy garaz FP ale czy nie za mały?
dawajcie dawajcie pomysły
Dziunka , Etna a moze by zorganizowac na dzień dziecka jakis wypad za miasto? na cały dzien i z dziecmi ten czas spedzic
Fajny pomysł...tylko gdzie?
Ula Miłek ma dwa lata i garaż olewa, ale to zależy od dziecka...
martolinka
Dziunka mamy takie jedno miejsce , gdzie grillujemy . Mozemy sprzedac te tajemnice Musze tylko uprzedzic M zeby zrobił sobie wolne
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Marta sptrzedaj to msc to wszystkie listopadówki się zlecą co tajemnicze bardziej ciekawi hehehe
Zazdroszcze Wam plazy, morza a Tobie Marta Sopotu! Bylam tam raz i to w zimie w hotelu i troszkę na plazy ale podobało mi się. niestety okolicznosci sprawiły ze maz nie pojedzie tam nigdy ;/ (chociaz nigdy nie był) i ja tez juz nie ;/
Zazdroszcze Wam plazy, morza a Tobie Marta Sopotu! Bylam tam raz i to w zimie w hotelu i troszkę na plazy ale podobało mi się. niestety okolicznosci sprawiły ze maz nie pojedzie tam nigdy ;/ (chociaz nigdy nie był) i ja tez juz nie ;/
reklama
martolinka
Ula czemu on tam nie pojedzie? matko swieta ale jestem ciekawa