reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
moj maz tez nei chcial na pocztaku tego wozka ale juz go przekonalam i nie ogladam nic przy nim zeby nic nei zauwazyl nowego ;) no wiec zostajemy przy nim i postanowilismy ze jak uzbieramy kase to odrazu kupowac bedziemy eheh niech se lezy w piewnicy
Ja się z zakupem jescze wstrzymam, bo potem gwarancja się szybko kończy. Gratuluje wyboru :-).
Buy your Redkite Push Me Uno Midnight reviews from Kiddicare Baby and Vintage Prams | Online baby shop | Nursery Equipment to link do wozka nie jest nie wiadomo jaki ale jak na anglie cena super i dzidza lezy na plaskim tu przewaznie sa spacerowki z wkladanym fotelikiem samochodowym:happy2:
Tzn., że głębokiego wogóle nie kupujecie? Bardzo mi się podoba, ładny, zgrabny
pokoik sliczny ja niestety nie mam pokoju dla dziecka mamy tylko sypialnie i salon wiec na razie dzidzia bedzie z nami a potem to nie wiem co bedzie:baffled:
To i tak weri masz niezłe warunki, ja mieszkam na jednym pokoju u tejściowej i co mam zrobić? I jeszcze mamy wspólną kuchnię. Nawet nic na razie nie kupuje, bo gdzie ja mam z tym iść. Na razie to będzie: kołyska, wózek, komoda i nowe tapety i okno plastikowe. To i tak będzie sukces jak nam się uda w te wakacje. Bo mąż wraca do domu tylko na dwa miesiesiące w sobotę.

Tzn., że głębokiego wogóle nie kupujecie? Bardzo mi się podoba, ładny, zgrabny
To i tak weri masz niezłe warunki, ja mieszkam na jednym pokoju u tejściowej i co mam zrobić? I jeszcze mamy wspólną kuchnię. Nawet nic na razie nie kupuje, bo gdzie ja mam z tym iść. Na razie to będzie: kołyska, wózek, komoda i nowe tapety i okno plastikowe. To i tak będzie sukces jak nam się uda w te wakacje. Bo mąż wraca do domu tylko na dwa miesiesiące w sobotę.
sa w anglii takie glebokie ale nie stac mnie zeby dac okolo 300-400 funtow za taki lepszy wozek juz lepiej bylo by sprowadzic z polski bo tu mozna kupic fajny i nie wydac fortuny a my za rok mamy slub sami wszystko placimy i dla dziecka musimy wszystko kupic bo nic nie dostaniemy w 'spadku' to szukam jak najtaniej wiadomo chcialoby sie kupic malenstwu wszystko co najlepsze ale nie zawsze mozna:-(
no rzeczywiscie mamy 2 pokoje kiedys bedzie mozna zrobic z jednego pokoj dla dziecka mam nadzieje ze dacie rade z remontem pokoiku my planujemy pomalowac cale mieszkanie :happy2:

ladne wozki:-)ja tak sie zastanawialam nad takim wozkiem co chce kasiiula kupic i etna36...firma cosmo...w pl licza sobie za niego 3.000zl....porabalo ich i jeszcze klamia ze w euro kosztuje 627euro...to wcale nie prawda..w nl kosztuje 300niecale euro a jak tak pochodzilam to nawet o 20 euro mniej kosztowal...takze na polskie gdzies okolo 1200zl kosztuje:)oczywiscie kolorystyka jest do wyboru ogromna:tak:

spacer-gondola[1].jpgno ale moj M chce miec firmowy bo i on ma zawsze wszystko firmowe i dobrej marki...ale nie wziol pod uwage ze taki wozek kosztuje tutaj okolo 800euro najtaniej-quinny...buggaboo albo jeszcze niewiadomo co...i tak sie zastanawiam tym co dalam zdjecie..tylko inny kolor..albo kupie firmowy uzywany za ta sama cene

a gdzie będziesz mić salon jak już zrobisz pokoik? albo jak dziecko się urodzi?

Z salonu niestety musze zrezygnowac bo wazniejszy dla mnie dzidzius, a i tak nie bede mogla miec klientek przy maluszku. Pozniej jak podrosnie i bedzie mogl zostac sam z babcia czy ciocia to moze zaczne robic tylko stale klientki i bede do nich dojezdzac co tutaj jest bardzo modne. Pozatym planuje zrobic sobie dluzszy urlop tymbardziej ze przez prawie cala ciaze bede pracowac (oczywiscie jezeli zdrowie i kondycja mi na to pozwoli) A kiedys sie pomysli. Moze zastanowimy sie nad czyms wlasnym z moim K, narazie mieszkamy z moimi rodzicami i jest nam idealnie bo mamy dobry kontakt i nikt do nikogo sie nie wtraca. :-)

sa w anglii takie glebokie ale nie stac mnie zeby dac okolo 300-400 funtow za taki lepszy wozek juz lepiej bylo by sprowadzic z polski bo tu mozna kupic fajny i nie wydac fortuny a my za rok mamy slub sami wszystko placimy i dla dziecka musimy wszystko kupic bo nic nie dostaniemy w 'spadku' to szukam jak najtaniej wiadomo chcialoby sie kupic malenstwu wszystko co najlepsze ale nie zawsze mozna:-(
no rzeczywiscie mamy 2 pokoje kiedys bedzie mozna zrobic z jednego pokoj dla dziecka mam nadzieje ze dacie rade z remontem pokoiku my planujemy pomalowac cale mieszkanie :happy2:

Weri a co z uzywanymi wozeczkami albo ebayem? Jak patrze na uzywane wozeczki na ebayu to niektore sa naprawde ladne! i nie zniszczone. Nie mamy tu przeciez strasznych zim i drogi tez sa pozadne. Zalapac tylko na taki czysciutki i praktycznie jak nowka, tymbardziej ze gondoli zreguly angole nie uzywaja bo wola foteliki wiec gondolke moglabys miec nowke :) Znajdz sobie model ktory najbardziej Ci sie podoba i wpisz sobie nazwe na ebayu, napewno znajdziesz cos po dobrej cenie :)

Weri a co z uzywanymi wozeczkami albo ebayem? Jak patrze na uzywane wozeczki na ebayu to niektore sa naprawde ladne! i nie zniszczone. Nie mamy tu przeciez strasznych zim i drogi tez sa pozadne. Zalapac tylko na taki czysciutki i praktycznie jak nowka, tymbardziej ze gondoli zreguly angole nie uzywaja bo wola foteliki wiec gondolke moglabys miec nowke :) Znajdz sobie model ktory najbardziej Ci sie podoba i wpisz sobie nazwe na ebayu, napewno znajdziesz cos po dobrej cenie :)
wiesz ja wole taki wozek ogladnac najpierw ten co chcemy(wrzucalam juz na niego link wczesniej) jest w kiddicare juz go ogladalam chyba go kupimy w niedziele jak wrocimy z polski nie jest nie wiadomo co ale musi wystarczyc:happy2:

reklama
hehe a moze jakas widziala wozki np nike albo puma heheheh :D

A widzialam! hehe W anglii nawet z ferrari mozna kupic <lol>

wiesz ja wole taki wozek ogladnac najpierw ten co chcemy(wrzucalam juz na niego link wczesniej) jest w kiddicare juz go ogladalam chyba go kupimy w niedziele jak wrocimy z polski nie jest nie wiadomo co ale musi wystarczyc:happy2:

No to czemu nie kupisz w Polsce? Za dodatkowe 30 funtow moglabys go zabrac jako dodatkowy bagaz glowny? Tylko musialabys go dac do pudla. Albo sa teraz firmy ktore przewoza takie rzeczy do Anglii. Zreszta mysle ze przesylka kosztowalaby Cie okolo 200 zl bo tak pisza sprzedawcy na allegro jak zapytasz czy mogliby wyslac do Anglii :) I pewniej i tak by Cie taniej wyszedl :)

Do góry