reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Kupiłam na allegro apaszki-bandany dla Ali:
Chustka, bandamka, dziewczynki, 50 cm, 18 wzorów (1548693020) - Aukcje internetowe Allegro
są też "męskie"
Chustka, bandamka, chłopcy, 50 cm, 17 wzorów (1548693067) - Aukcje internetowe Allegro
Mięciutkie, flanelkowe - bardzo miłe polecam
Chustka, bandamka, dziewczynki, 50 cm, 18 wzorów (1548693020) - Aukcje internetowe Allegro
są też "męskie"
Chustka, bandamka, chłopcy, 50 cm, 17 wzorów (1548693067) - Aukcje internetowe Allegro
Mięciutkie, flanelkowe - bardzo miłe polecam
Ja kupiłam w hurtowni dzieciecej chuste z piratami za 5 zł ale to co pokazałaś sa bardzo ładne ))
w ktorej kupilas?bardzo tanio:-)
Agrafka a jaki model wzielas??
Dziunka my rowerka nie kupujemy za ok mc kupuje mu tego robala a potem juz rowerek ten o ktorym pisalam 2 kolowy bez pedalow..
agrafka80
Fanka BB :)
w ktorej kupilas?bardzo tanio:-)
Agrafka a jaki model wzielas??
Dziunka my rowerka nie kupujemy za ok mc kupuje mu tego robala a potem juz rowerek ten o ktorym pisalam 2 kolowy bez pedalow..
kupiłam 10 i 15 z dziewczynkowych
Kupiłam też u tego sprzedającego chusteczkę sznurowaną z daszkiem - też bardzo fajna
reklama
Dziewczyny z Wwki i okolic , dziś byłam w factory w plusie są super obniżki, kupiłam dziewczynom czapki z daszkiem, cena porażająca 7,90. Były śliczne sukienusie, ale ... wielki rozmiar , 152 ( prawie jak dla mnie ) za niecałe 15 zł.