reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziunka - nie popadaj w kompleksy, masz kłopoty z tarczycą, więc nie patrz na inne rzeczy;-)
Gie-oska - skoczyłam wreszcie do Maximusa koło Nadarzyna, bo w innych sklepach jakoś nic nie rzuciło mi się na oczy ;-), a to zobaczyłam na manekinie i mi się spodobało.

Oto co kupiłam : Zobacz załącznik 329661Zobacz załącznik 329663
A co stary zestaw jak świat , na pierwszym zdjęciu Gonia przemyka z tylca ;-)Zobacz załącznik 329660Zobacz załącznik 329662

udane zakupy :-)

a mam pytanie, uzywa ktoras z Was(znaczy dzieciaczki heh) takiego namiotu: DUZY NAMIOT DLA DZIECI - DOMEK 3 CZESCI + GRATIS (1471044224) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
warte to cos, czy lepiej kupic cos innego? mozecie jakis polecic? thx;]

anawawka super ;) laska z Ciebie :) daj spokoj juz z tym odchudzaniem;)
lotka ja nie mam tego namiotu ale jak bylam teraz w Polsce to siostra miala (no moze nie taki sam ale bardzo podobny) dla swojego synka i bawil sie w nim caly czas, Kuba zreszta tez;)

ja musze sie w weekend wybrac na jakies zakupy dla siebie i Mlodego;)
zawsze to sie humorek poprawi heh;)

Lotka - mamy takowy jeden - ten z prawej z pierwszej foty, ma jedno wejście i jest z kulkami, Hanka bardzo go lubi... Gośka też właziła do niego ..
A jak to jest połączone to zabawa będzie zapewne super...

Polaa - to efekt kuracji dietowej ;-) kiedyś byłam jeszcze chudsza, ale to było 11 lat temu ;-)

Edit. domek.jpg

Ostatnia edycja:
anawawka co tam cekawego w maximusie? Nie bylam ze 3 lata. Strasnnzie dużo chodzenia a nic nigdy znaleźć nie moglam na siebie ale pamietam,z ę ceny były więcej niż przystępne. Da się coś ładnego teraz znaleźć czy tylko chińska masówka w rozmiarze s?
bo ta twoja sukieneczka w kwiatuszki super, długo za nią łazilaś?

Ostatnia edycja:
reklama
(...)

Kochane bardzo lubimy z M aktywnie spędzac czas. Nasze rowery zeszły sezon przeleżały a teraz na wiosne chcielibysmy ruszyc w trasę :) Jakie polecacie foteliki na rower ? Na co zwrocic uwage Jakich nie kupowac?

edit Akcesoria na rower

My myślimy o takim:
WeeRide Carrier fotelik rower rowerowy NOWOŚĆ!! (1472933227) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

lub taki normalny:
**EXTRA FOTELIK ROWEROWY do 22kg - OD SS - Kraków (1473052124) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Na co zwracać uwage?? Nie mam pojecia. Wiem tylko tyle ze lepiej aby miał 5-cio punktowe pasy, regulowane podnóżki.

Do góry