reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Mam już tą michę - niewysypkę,,, trochę przetestowana.. jak nie kombinują dzieciaki z wyrzucaniem, samo nic nie wypadnie - przetestowane na razie na chrupkach...

reklama
ilona - ja czasami kupuje Mlodemu ubranka w Primarku, early days i powiem, ze niektore sa naprawde super, dobre jakosciowo i nic sie nie dzieje po praniu a niektore niestety tylko ladnie wygladaja;) zalezy jak sie trafi;) ale ogolnie polecam (zwlaszcza spodenki dresowe, bluzy i bluzeczki z krotkim i dlugim rekawkiem)
Ja teraz jak bylam w Polsce to jak zawsze nakupowalam Kubie bodow z napisami typu - syneczek mamuni, ale ciacho ze mnie - mam fiola na ich punkcie:tak:

ilona - ja czasami kupuje Mlodemu ubranka w Primarku, early days i powiem, ze niektore sa naprawde super, dobre jakosciowo i nic sie nie dzieje po praniu a niektore niestety tylko ladnie wygladaja;) zalezy jak sie trafi;) ale ogolnie polecam (zwlaszcza spodenki dresowe, bluzy i bluzeczki z krotkim i dlugim rekawkiem)
Ja teraz jak bylam w Polsce to jak zawsze nakupowalam Kubie bodow z napisami typu - syneczek mamuni, ale ciacho ze mnie - mam fiola na ich punkcie:tak:
Pola po ile w primarku sa spodenki dresowe bluzy i bluzeczki z krotkim i dlugim rekawem>>??

wszyscy tak zachwalaja ta osmiornice to chyba i ja sie skusze:-)

ankawawa a gdzie kupilas ta miseczke??czyli jak sie bardziej pokombinuje to sie wysypie z niej zawartosc??

Gie-oska - kupiłam przez allegro, a że w Wwce to odbiór był wczoraj i od razu testy. Ogólnie moje kobitki są zdolne , Hanka stwierdziła, że cyt. "Tata miska utknęła" i chciała ją wyrywać ;-) , istnieje możliwość wysypania jak dziecko miesza w zawartości miski, a tak jak ją tylko niesie jest wszystko ok.

gosia - ceny sa rozne ale spodenki dresowe kosztuja np 2 funty, bluzeczki z dlugim rekawkiem 1,20:), koszulki z krotkim na lato jak sa to tyle samo;) sweterki i bluzy ok 3,4 funtow.
Ja najbardziej zadowolona jestem ze spodni dresowych i bluzek, sweterki mi nie podeszly bo sie jeden mi rozciagnal po praniu;/

dla mojej Martynki szwagierka przywozi mi ciuszki z primarka i jestem z nich bardzo zadowolona! faktycznie nam też najlepiej podeszły spodnie dresowe, bluzki i bluzy. swetra nie miałam, więc się nie wypowiem. ale ani spodnie ani bluzy czy bluzki po praniu nam się nie rozciągały, nie kurczyły! za takie ceny to te ciuszki są naprawdę świetne!

Oto co kupiłam : ank.jpgfryw.jpg
A co stary zestaw jak świat , na pierwszym zdjęciu Gonia przemyka z tylca ;-)ankgon.jpgankaglu.jpg

reklama
Tylko włosy do obcięcia i może jakoś pasemka zrobię... jeszcze nie wiem... na lato zapewne mi się rozjaśnią, ale teraz to ciemna ze mnie tabaka ;)

Do góry