Dziewczyny spodobaly mi sie te spodnie: fajne?? Spodnie harem alladynki JAPAN STYLE roz.M + GRATIS (1445275608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny spodobaly mi sie te spodnie: fajne?? Spodnie harem alladynki JAPAN STYLE roz.M + GRATIS (1445275608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Hey kobitki! Ilona spodnie supoer ale niestety tez nie dla mnie. Jak schudne to może)) Bardzo mi sie podobają ciuchy japan styl ale głupie jest to, że za każdą sztuke płaci się przesyłke. Zarabiają przede wszystkim na przesyłkach...
Witam rankiem ;-) Wczoraj byłyśmy na spotkaniu klubu mam, było oki chociaz zawsze mogloby byc lepiej. Jedna mama wymyslala zabawy dla dzieci, spiewala, podskakiwala-fajne to bylo. Zalożycielek klubu nie bylo i troche sie obawiam ze ten pomysl moze umrzec zanim sie dobrze rozkrecil. Nie moge w to uwierzyc ze nagle w ten sam dzien 4 osoby zachorowaly albo mialy wazne sprawy. No ale nic , pozyjemy zobaczymy.
Dziunbasku trzymam kciuki.